marți, 25 iunie 2019

25.06.2019


Ziua de astăzi ne aduce în prim-plan identitatea noastră, făcându-ne să ne întrebăm în ce măsură ceea ce manifestăm în fiecare zi este de la noi? Cât, din ceea ce facem acum, ne reprezintă pe noi cu adevărat sau suntem suma proiecţiilor celor de lângă noi, fie ei părinţi, soţ soţie, şef, colegi etc.?

De aceea, întotdeauna, este nevoie să avem grijă de limitele noastre, cele care ne ajută să ne definim pe noi înşine şi ne ajută să ne manifestăm adevărata noastră personalitate şi nu proiecţiile celorlalţi.

Ziua de astăzi, prin energia pe care o are în centrul mandalei, tocmai acest lucru vine să ne întrebe, să ne ajute să ne conştientizăm limitele sau să ne ajute să le creăm acolo unde nu mai sunt, deoarece Universul doreşte ca fiecare dintre noi să se manifeste pe el însuşi, nu să manifestăm pe cei de lângă noi.

Avem două provocări mari astăzi, care ne pot împiedica să ne stabilim limitele, respectiv mentalul şi lipsa curajului, de aceea este nevoie să trecem peste ele, deoarece ele ne împiedică, prin tiparele în care ne menţin, să ne luăm înapoi puterea personală de acolo de unde am cedat-o, intrând sub o persoană sau alta, renunţând la visurile noastre şi aderând la visurile altora, faţă de care Sufletul nostru se simte străin şi nefericit.

Este nevoie să ne scuturăm, chiar dacă vor deranja pe mulţi în jurul nostru, deoarece cei care se vor simţi deranjați sunt tocmai cei care beneficiau de starea noastră de până acum. Ei nu vor sta cu mâinile în sân şi vor căuta să ne menţină în aceeaşi schemă, apelând inclusiv la şantaj emoţional, gen: "te-ai schimbat şi nu-ţi mai pasă de sentimentele mele!", "nu ştiu ce se întâmplă cu tine, dar nu te mai simt aşa deschis/ă faţă de mine! Ai început să te ascunzi." Şi şirul de astfel de "reproşuri" poate continua. Atâta timp cât la nivelul Sufletului simţim bucurie pentru drumul ales, acela de a fi noi înşine, atunci înseamnă că suntem pe drumul cel bun, cu condiţia să ne curăţăm Sufletul cât mai bine.

Avem nevoie să ne refacem aura cât mai des, chiar zilnic dacă este nevoie, mai ales cei care vin cu acest obicei din vieţile trecute, acela de a renunţa la ei în favoarea celorlalţi. După un timp, pe măsură ce se atinge masa critică şi depăşim un anume punct, în special la nivelul conştiinţei, vom reuşi să ne păstrăm aura întreagă pentru mai mult timp. 

Avem nevoie, de asemenea, să ne expunem la stimuli tocmai pentru a trece peste ceea ce produce teamă, făcând tocmai acea activitate, însă într-un mediu în care suntem supravegheaţi şi ajutaţi de alte persoane. Dacă ne este teamă de apă, învăţăm să înotăm. Dacă ne este teamă de a vorbi în public, mergem să facem un curs de public speaking etc.

Toate acestea ne ajută să trecem peste temeri, ne ajută să devenim mai curajoşi, să ne întărim mai mult limitele, să devenim mai "imuni" la vorbele celorlalţi şi să ne creştem mai mult stima şi iubirea de Sine.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu