miercuri, 5 iunie 2019

5.06.2019


Despre comunicare am mai discutat şi zilele trecute, însă astăzi este despre comunicarea indirectă, cea care se face prin creaţie, cea care ne pune creativitatea la lucru, cea care ne face să ne interiorizăm mai mult, care să ne facem să ne şi izolăm pentru a putea asculta mai bine "vocea" Universului.

Avem nevoie să ne exprimăm tot mai mult această formă de comunicare, deoarece este nevoie să ne manifestăm latura de creator, fie că vorbim despre artă, fie că vorbim despre scris, fie că interpretăm un rol pe scenă sau prin dans.

Provocarea noastră de pe mandala de astăzi este chiar curajul pentru că este nevoie de curaj ca să-şi asumi drumul tău, să-ţi asumi partea de creator din tine şi să asculţi ceea ce Universul are să-ţi spună, iar apoi să reuşeşti să "înfrunţi" toate piedicile din exterior (să zicem că pe cele din interior parţial le-ai depăşit) şi să te impui pe linia ta, să începi să fii cunoscut pentru ceea ce faci, dar cel mai important, să începi să fii acceptat. 

De fapt, toată zbaterea noastră internă este legată de multe ori, de ceea ce o să spună ceilalţi, de modul în care o să reacţioneze la ceea ce avem noi de spus, de arătat, iar singura modalitate de a face aceste lucru este, în primul rând, să acceptăm noi ceea ce facem, să fim noi împăcaţi cu noi înşine, pentru că astfel putem săp-i facem şi pe ceilalţi să ne accepte.

O altă "problemă" des întâlnită este ascultarea de ghidarea Universului, deoarece ni se pare ciudat cum ne-a ales tocmai pe noi, o fiinţă aşa de ne cunoscută şi "slabă" să facem o muncă aşa de importantă, numai că, de multe ori, noi uităm că Universul nu se uită nici la trupul nostru şi nici la vârsta noastră, ci la puterea pe care Spiritul nostru o are şi modul cum poate folosi această putere spre binele nostru şi al celorlalţi.

Comunicarea indirectă, pentru că despre ea este vorba astăzi, înseamnă şi vindecare, iar prin ceea ce ne asumăm să facem aduceam această vindecare, chiar chiar dacă nu întotdeauna ştim cum. Câteodată simpla noastră prezenţă este suficientă.

De asemenea, ceea ce se realizează prin comunicarea indirectă durează de-a lungul anilor, chiar secolelor şi de unde nu ştim că poate în altă viaţă vom fi chiar noi cei care vom beneficia de roadele muncii noastre de acum, chiar dacă nu ne mai reamintim.

Comunicarea indirectă, prin partea sa de introspecție şi legătură cu Universul ajută la educarea mentalului şi la domolirea sa, aducându-i astfel mai mult echilibru.

Să ne dăm voie să facem ceea ce Sufletul nostru doreşte să facă, să-i dăm voie să se exprime, pentru că o altă provocare a zilei de astăzi este chiar iubirea de Sine, cea care este motorul nostru.

De asemenea, câteva momente de legătură cu Dumnezeu, de purtat o discuţie cu El, ne-ar ajuta mai mult să ne găsim echilibrul.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Un comentariu:

  1. Mandala aceasta e si mandala datei mele de nastere. Acum 3 ani m-am apucat sa pictez mandale si chiar mi am puctat, fara sa stih propria mea mandala de nastere. E revelator.

    RăspundețiȘtergere