luni, 3 iunie 2019

3.06.2019

Dacă ieri am vorbit despre comunicarea cu Divinitatea, astăzi avem în prim-plan comunicarea cu ceilalţi, modul în care alegem să interacţionăm cu ei, modul în care dăm şi primim informaţia.

Trăim în societate asemenea pietrelor din râu, care oricât de ascuţite au fost la început, cu timpul sub acţiunea apei şi a mişcării dintre ele, s-au rotunjit şi sunt foarte plăcute la atingere.

În acelaşi mod trăim şi noi, oamenii, fiind nevoie să interacţionăm unii cu alţii, să dăm informația de la unii la alţii, tocmai pentru a ne putea şlefui şi a putea evolua împreună. De aceea, chiar dacă fiecare dintre noi are un plan individual de evoluţie, în acest plan intră şi colaborarea cu ceilalţi, modul în care îi sprijinim, prin ceea ce facem, prin ceea ce ştim, să se descopere pe ei înşişi, să ajungă să evolueze.

Acesta este şi motivul pentru care Universul pune accentul foarte mult pe comunicare, pe relaţionare, pentru că numai aşa ne putem ajuta reciproc şi nu întâmplător ajungem într-un anumit loc, în preajma anumitor persoane care au nevoie de informaţia pe care noi o dăm, de frecvenţa pe care noi o punem în acea informație.

Am întâlnit, de multe ori, persoane cărora li s-a solicitat să ţină cursuri pe specialitatea pe care erau, însă au refuzat din diverse motive, pe care nici ele nu le înțelegeau prea bine. În realitate nu au făcut decât să blocheze fluxul de informaţie pe care îl aveau de dat, vindecarea pe care o aveau de făcut prin informaţia pe care ar fi transmis-o.

De aceea vă rog să vă mai gândiţi înainte de a refuza o astfel de ocazie, pentru că Universul nu vă pune întâmplător acolo, pentru că dacă credeţi că numai un profesor universitar poate preda ceva, vă înşelaţi.

Gândiţi-vă că suntem pe o scară cu zece trepte, în funcţie de nivelul de evoluţie. Pe fiecare treaptă sunt persoane, iar noi ne aflăm acum pe treapta a cincea. Dacă o persoană de pe treapta a patra vrea să urce pe treapta noastră, cine o poate ajuta cel mai bine? Cineva de pe treapta a noua sau noi, de pe treapta a cincea?

La fel este şi în comunicare. Fiecare dintre noi, în funcţie de vibraţia pe care o are, poate da informaţia la cei de pe acelaşi nivel, la cei de mai jos cu un nivel şi, eventual, la cei de mai sus cu un nivel. De aceea este foarte important să dăm informația la momentul în care suntem pe un numit nivel, deoarece pe măsură ce evoluăm nivelele prin care am trecut nu vor mai ajunge la informaţia noastră.

Ceea ce ne împiedică să comunicăm sunt tocmai fricile noastre, printre care cea mai des întâlnită este frica de a nu ne face de râs sau că nu ştim ce să spunem. În realitate însă, este ieşirea din ţarcul nostru de confort şi acest lucru ne sperie şi mai tare.

Cel de al doilea nivel al mandalei de astăzi este iubirea, cea care poate fi elementul nostru motivator, cea care ne poate aduce multă creativitate şi mult curaj. Să avem grijă să ne curăţăm Sufletul tocmai pentru a putea fi noi înşine şi a ne manifesta în consecinţă.

De asemenea, vibraţia zilei este trei, iar provocarea de astăzi este tot trei, aşa că ar fi bine să fim atenţi la modul în care gândim, modul în care ne reuşim să evităm sau nu scenariile negative şi să căutăm să rămânem cât mai pozitivi posibil.

Să fim atenţi la intuiţia noastră pentru că astăzi ne poate aduce informaţii valoroase referitoare la ceea ce avem de spus, dar mai ales şi cum avem de spus.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu