miercuri, 26 iunie 2019

26.06.2019


Provocarea, dar şi vibrația zilei de astăzi au legătură cu curajul în general şi cu cel de a acţiona în special, mai ales că ziua de astăzi, prin energia de pe centrul mandalei, ne cheamă la acţiune, la muncă, ne cheamă să construim, să ieşim din zona de confort, să evităm amânarea, mai bine zis să amânăm amânarea.

Avem nevoie de curaj să recunoaştem şi să trecem peste tiparul amânării, să recunoaştem că, în realitate, nu avem chef să facem anumite lucruri, chiar dacă, la nivel conştient spunem că ne dorim acest lucru. Problema apare atunci când punem în practică, când a sosit momentul să facem efectiv şi atunci primul lucru pe care îl facem este să începem cu o pauză, pentru că, de la nivel subconştient noi nu ne dorim acea activitate sau nu-i vedem rostul, nu înţelegem de ce să o facem şi ne lipsește, astfel, motivaţia demarării şi realizării ei.

S-au o mulțime de cărţi despre amânare sau procrastinare (cum zic americanii), dar cauza principală a acestui fenomen este lipsa de motivaţie de la nivel de subconştient, faptul că acolo, în acel labirint pe care ar fi bine dacă l-am studia mai mult, acolo este motorul acţiunilor noastre, iar acolo avem de umblat de astăzi înainte, la schimbarea "soft-ului" după care lucrăm.

Întrebarea zilei este legată, în schimb de cele şase linii de albastru şi triunghiurile de mov, această combinaţie venind să ne aducă o armonizare între rugăciune şi meditaţie, între folosirea afirmaţiilor pozitive şi comunicarea cu Divinitatea. Este o zi potrivită pentru a demara folosirea afirmaţiilor pentru schimbarea tiparelor de la nivel subconştient, mai ales că astăzi, dacă ne dăm răgaz să medităm, putem identifica, mult mai uşor, aceste tipare.

Fie că ne creăm noi singuri afirmaţiile pe care le putem folosi, fie că le achiziţionăm de la cei care se ocupă cu realizarea programelor motivaţionale, important este să începem să le folosim, să începem să lucrăm cu noi înşine, dar şi mai important este ca tiparul pe care l-am început început astăzi să-l menţinem cel puţin patruzeci de zile pentru a se putea fixa şi pentru a începe să producă efecte pozitive.

O altă provocare pe care o avem astăzi este iubirea de Sine, locul de unde apare bucuria vieţii. Dacă ne deschidem spre a ne trăi viaţa într-o manieră cât mai fericită, pur şi simplu să vrem să fim fericiţi şi să avem fericirea ca principal scop al vieţii noastre, atunci vom avea Sufletul de partea noastră, iar acest lucru ne va ajuta să facem schimbările de la nivel de Subconştient.

La fel de bine putem începe să ne formăm şi un tipar legat de iubirea de Sine, pornind, chiar de astăzi, să facem lucruri pentru noi, lucruri care ne aduc fericire şi care ne dau energia necesară de a ne trăi viaţa cât mai frumos.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu