duminică, 9 iunie 2019

9.06.2019

Cu ziua de astăzi încheiem şi cea de a doua perioadă specială din an, iar modalitatea cea mai potrivită este sub semnul iubirii, al acelei energii la care, mai devreme sau mai târziu, vom ajunge toţi, dacă deja nu am făcut-o, pentru că în momentul în care ajungem să ne trăim viaţa în iubire, atât de Sine, cât şi faţă de ceilalţi, în acel moment putem spune că suntem la unison cu Voinţa Universului, cu esenţa Sa.

Însă, pentru a face acest lucru, este nevoie de muncă cu noi înşine, pentru că iubirea este în noi şi a fost dintotdeauna, numai că noi am uitat de ea şi de-a lungul sutelor şi miilor de vieți trecute, am activat-o mai mult sau mai puţin, însă din cauză că nu am ştiut sau nu am vrut, nu am reuşit să trăim complet în ea. Avem de săpat după iubirea care se găsește în interiorul nostru, avem de dat, la o parte, straturi întregi de tipare şi obiceiuri prin care am înlocuit-o de-a lungul vieţilor trecute.

Provocarea noastră cea mai mare este ca, odată ce am găsit-o, să reuşim să ne obişnuim cu ea, să trăim în ea suficient de mult încât să devină ea noul nostru tipar pe care să îl manifestăm şi să înlocuim astfel toate celelalte tipare care doar simulează iubirea.

Cred că cel mai important lucru pe care îl putem face astăzi este să stăm de vorbă cu noi, să ne introspectăm, să vedem ce anume nu ne place la viaţa noastră şi să începem să facem schimbări, pentru că nimeni nu o va face în locul nostru, pentru că nimeni nu ne va iubi mai mult decât o facem noi, de fapt, ceilalţi, ne vor iubi direct proporţional cu cât de mult ne iubim pe noi înşine, pentru că aici, în iubirea de Sine, este cheia iubirii, aici în iubirea de Sine vom ştii cât să dăm nouă şi cât celorlalţi, cât să facem pentru noi şi cât pentru ceilalţi.

Iubirea de Sine este modul prin care fiecare ne raportăm la Univers, modul prin care ne deschidem faţă de darurile Sale şi acceptăm să fie prezent în viaţa noastră, să ne ghideze şi să ne ajute să ne cunoaştem mai bine, pentru că prin iubirea de Sine noi ne dăm voie să primim, ne dăm voie să merităm lucruri bune, inclusiv să acceptăm ajutorul pe care Universul ni-l dă.

Toate acestea se întâmplă deoarece atunci când trecem pe frecvenţa iubirii de Sine, de fapt, ne racordăm la frecvenţa Universului.

Să dăm drumul informaţiilor astăzi, să spunem ceea ce avem de spus şi să-i ajutăm şi pe ceilalţi să-şi descopere modul în care se pot iubi pe ei înşişi.

O zi trăită în iubire, să avem!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu