miercuri, 19 iunie 2019

19.06.2019


Ziua de astăzi ne cheamă la poveşti, mai bine zis la scris de poveşti, mai ales că fiecare dintre noi are cel puţin o poveste de spus. 

Trăim vremuri în care ne plac poveştile, dar lipsesc povestitorii, pentru că cele vechi, cu care am crescut în copilărie, nu ne mai ajută acum, iar multe din cele noi nu ajung la Sufletele oamenilor. 

De aceea avem nevoie, mai mult ca oricând, de povestitori, de cei care simt poveştile şi se identifică cu ele atunci când le scriu, îşi pun părţi din Sufletul lor acolo şi ating astfel Sufletele celorlalți. 

Avem nevoie de poveşti scrise pentru ca mintea noastră să reînveţe să-şi imagineze, să înveţe să se joace cu imaginile şi pentru că prin imaginaţie ea începe să creeze. 

Tehnologia modernă ne-a permis, în ultima perioadă, să primim imaginile de-a gata, aşa cum au fost ele create de alţii şi astfel mintea noastră nu s-a mai văzut nevoită să creeze ea altceva, luându-le ca atare şi lâncezind treptat. De aceea, poveştile, prin modul lor în care descriu lucrurile ne pot ajuta să retrezim puterea de a imagina a minţii noastre, puterea de a crea lucruri frumoase.

Vibraţia zilei de astăzi, ca şi provocarea sunt pe zece, ceea ce ne face să pendulăm între a avea curaj sau a nu avea curaj. Numai că, pe mandală, avem încă o provocare, legată de iubirea de Sine, iar modul în care o depăşim astăzi ne poate aduce sprijinul Universului. 

În concluzie, cu cât ne dăm voie să scriem, să creăm, cu cât ne luăm curajul de a o face, cu atât Sufletul nostru se va simți mai împlinit, mai viu, mai creativ, deoarece prin creaţie ne manifestăm pe noi înşine, ne comunicăm intenţiile şi ne valorizăm mai bine.

Avem nevoie să fim creatori, avem nevoie să manifestăm această latură a noastră, aşa că fie că o facem prin scris, prin artă, prin fotografie, prin grafică computerizată etc. este momentul să ne dăm voie să o facem.

Ce ziceți, începem de astăzi?

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu