luni, 24 iunie 2019

24.06.2019


Astăzi, de Sânziene, este o zi de vindecare, ceea ce ne poate aduce schimbări la nivelului modului în care ne folosim mentalul, putând astfel să vindecăm tiparele negative de la acest nivel. De asemenea, îl putem curăţa, reuşind astfel să ne deschidem mintea către noi direcţii în viaţă, către zone pe care, până acum, le-am ignorat sau pur şi simplu, nu am vrut să avem de-a face cu ele.

Mentalul este interfaţa noastră cu planul terestru, modul în care ne racordăm la realitatea aceasta, iar tiparele pe care le avem acolo implementate de noi sau de alţii, în viaţa asta sau în celelalte, ne fac să vedem lucrurile din jurul nostru într-un anume fel, să fim preocupaţi de anume activităţi şi să ignorăm, total, altele care, poate, ar fi foarte bune pentru noi şi pentru evoluţia noastră.

De aceea, chiar dacă mentalul este bun pentru noi este nevoie să vedem în ce măsură ne raportăm la el şi ce loc îi acordăm în viaţa de zi cu zi în funcţie de aceea ce avem de făcut şi de ceea ce el poate face, deoarece nu-l putem implica atunci când ne racordăm la intuiţie, el fiind, de obicei, acel "Gică-contra" care se opune la ideile care ne vin prin intuiție, dar nu pentru că nu are ce face, ci datorită tiparelor care există la nivelul lui.

Aşa că, efortul nostru constant, munca noastră cu noi înşine, ajutaţi de meditaţie şi ghidaţi de intuiţia, reprezintă o reţetă cu ajutorul căreia putem ajunge să schimbăm tiparele pe care le avem la nivelul mentalului nostru, înlocuindu-le cu altele noi benefice evoluţiei nostre. Am putea să privim mentalul nostru ca pe un hard-disk de calculator pe care îl curăţăm de soft-urile vechi pentru a putea instala altele noi.

Este o zi în care cifra şase este atât în poziţia de provocare, cât şi în cea de vibraţie, iar legătura sa cu chakra şase ne cheamă să avem mai multă grijă de această chakră, să o curăţăm, ajutând astfel la curăţarea hipofizei şi a celor două meridiane care sunt influenţate de acestă chakră, respectiv cel al pericardului şi meridianul triplu încălzitor.

Putem folosi mentalul de astăzi, ca parte a procesului nostru de vindecare, folosindu-ne de puterea sa de imaginaţie pentru a crea imagini pozitive care să devină vise pozitive şi prin care să ne creăm realitatea în care dorim să trăim şi să evoluăm.

De asemenea, prin intermediul comunicării indirecte pe care o avem astăzi pe centrul mandalei, putem da curs imaginaţiei noastre şi să creăm, prin scris, artă etc., acele lucruri pe care dorim să le transmitem, mai departe, celorlalţi.

Să folosim starea de introspecţie de astăzi ca ajutor în a ne descoperi pe noi înşine şi pentru a putea crea!

Să fim atenţi la comunicarea cu Divinitatea astăzi, dar şi la modul în care ne stăpânim, sau nu, nervii!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu