duminică, 2 iunie 2019

2.06.2019

Comunicarea cu Divinitatea este în prim-plan astăzi, iar Dumnezeu ne întinde o mână, chemându-ne să stăm de vorbă despre lucrurile care ne deranjează în relaţia cu El, pentru că, de fapt, aceste lucruri ne deranjează doar pe noi şi ne ţin astfel separaţi de El şi de relaţia armonioasă pe care o putem avea.

Edgind God Out (expresie care aparţine lui Wayne Dyer) sau prescurtat EGO înseamnă că-l lăsăm pe Dumnezeu în afara noastră, refuzând astfel atât comunicarea, cât şi lucrul cu El. 

Întrebarea este De ce facem acest lucru? De ce ne supărăm şi ne închidem faţă de Cel care ne-a dat viaţă şi cu care am stabilit, înainte de a veni aici, în această viaţă, ceea ce avem de făcut de-a lungul acest întrupări? De ce ţinem morțiș să rămânem în această separare şi tot noi suntem cei care ne plângem că Dumnezeu nu ne ajută şi a uitat de noi?

Să punem cărţile pe masă şi să recunoaştem cinstit că habar nu avem de ce facem aceste lucruri. Că sărim ca arşi când cineva ne spune că, de fapt, noi nu-l iubim pe Dumnezeu şi nici nu credem în El. Că ne este greu să-I pronunțăm numele, dar şi mai greu să-l chemăm în ajutorul nostru. Şi atunci ne place să stăm într-un rol de victimă şi căutăm o falsă compasiune de la oricine este pregătit să ne asculte "durerea", a se citi miorlăiala, pentru că, de fapt, noi nu vrem să rezolvăm problema mergând la cauza ei adevărată, noi vrem, de fapt, să ne găsim adepţi care să demonstreze EGO-ului nostru că a avut dreptate şi aşa ajungem o droaie de ciungi sufleteşte să se plângă de nici ei nu ştiu de ce anume se plâng.

Astăzi avem comunicarea indirect ca şi provocare, ceea ce ne poate ţine departe de a scrie, de a ne exprima, dar totuşi, dacă vrem să ieşim din acest rol de "victimă", rol pe care nici măcar nu ştim să-l jucăm prea bine, atunci ar fi cazul că luăm o foaie de hârtie şi să scriem "Dragă Doamne! Eşti naşpa pentru că ..." şi să înşirăm o dată pentru totdeauna, toate motivele care ne fac să fim supăraţi pe El. Credeţi că va arunca cu fulgere după noi? Eu nu cred.

Este nevoie să facem acest lucru? DA! Pentru că este nevoie să ne eliberăm de prostiile din cap, pentru că Dumnezeu oricum ştie ce ne ţine separaţi El, în schimb este nevoie să conştientizăm şi noi, pentru că odată scrise o să ne mirăm şi noi de ceea ce am scris acolo şi s-ar putea să începem să reflectăm la acele lucruri.

Dacă ne-am asumat să mergem pe o cale de evoluţie spirituală,m atunci primul pas pe care îl avem de făcut este să ne împăcăm cu Dumnezeu, să renunţăm la toate supărările pe care le avem din toate existenţele noastre trecute, iar acest lucru se poate face numi aici, pe Pământ, nu acolo sus, în Cer, când după plecarea din această viaţă ne reunim cu Sinele nostru Superior, iar Sinele stă cuminte, cu capul la cutie. Aici, pe Pământ, unde Sinele se manifestă plenar, aici este nevoie să conştientizăm supărarea pe Dumnezeu şi nevoia de a ne împăca cu El.

Observ, din ce în ce mai mult, o creştere a numărului celor care se supără pe El şi, din păcate, în loc să caute în interiorul lor rezolvarea, aleg calea extremă, aceea de a pleca din viaţa aceasta, cu o problema pe care nu numai că nu au rezolvat-o, dar au şi amplificat-o. Şi mai trist este că aceste persoane sunt spirite mari, de la care te aştepţi la un anumit nivel de înțelepciune. Dar, au liber arbitru şi aleg să şi-l manifeste.

Suntem într-o zi de dublă vibraţie, doi sau unsprezece, dar şi o zi în care avem ca provocare minte negativă şi iubirea de Sine. Concluzia la toate aceste elemente este una singură: vrem să avem o viaţă fericită şi împlinită fără să mai stăm să invidiem pe unii şi pe alţii că s-au născut mai norocoşi? Atunci este momentul să să începem să scriem acea scrisoare şi să trecem odată peste prostiile EGO-ului care nu se vede decât o victimă şi căruia îi place să trăiască în izolare.

Avem nevoie de EGO pentru a ne trăi viaţa, dar el să fie o parte din noi, nu cel care ne conduce.

Cei care măsoară radiestezic, să ia ansa şi să-şi măsoare orgoliul la nivel de SK şi dacă valorile depăşesc 10-20% atunci este timpul să înceapă să lucreze la diminuarea lui.

S-ar putea să nu placă această postare, dar pe principiul stau strâmb şi judec drept, analizaţi-o şi mai vorbim. Adevărul doare întotdeauna, mai ales atunci când vine să dărâme tipare vechi, iar luna iunie ne va aduce multe astfel de conştientizări, pentru că energia sa este orientată spre adevăr.

Spor la scris! Dumnezeu ne-a iubit, ne iubeşte şi ne va iubi şi pe viitor. Important este ca şi noi să-L iubim şi să ne deschidem către darurile pe care Le are pregătite pentru noi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu