duminică, 11 august 2019

11.08.2019

Dacă astăzi ne simţim cumva confuzi în privinţa vieţii nostre, dacă nu ştim în ce parte să o apucăm şi ni se pare că nimic nu este la locul său, este pentru că astăzi avem de gestionat tocmai provocarea lui unsprezece, cel care atunci când vine ca  provocare pentru noi o face tocmai prin această confuzie, însă nu este el de vină, pentru că, la fel de bine, ar putea să nu găsească nicio problemă şi atunci să nu manifestă nimic negativ.

Ideea la care vroiam să ajung este că dacă reuşim să ne detaşăm, dacă reuşim să vedem lucrurile în ansamblu, the big picture (apropo, de această calitate, aceea de a vedea lucrurile de sus, tot unsprezece este "vinovat"), atunci vom înţelege că, de fapt, nu provocările zilelor sunt problema, ci ceea ce rezonează cu ele din interiorul nostru, ceea ce ne face să ne simţim, nu prea plăcut, în astfel de zile. Aşa că, în final, dacă avem înțelepciunea necesară, vom observa modul în care reacţionăm la toate aceste provocări şi vom reuşi să le corectăm. Bineînţeles, dacă şi dorim aceste lucru! 😀

Astăzi, iubirea de pe centrul mandalei, vine să ne ajute să înţelegem toate aceste lucruri. Spuneam că suntem într-o zi cu provocare pe patru, dar suntem, totodată, într-o zi de vibraţie patru, care ne aduce darul minţii neutre, înţelepciunea, acea stare care, dacă este exersată, cu timpul poate deveni tiparul nostru pozitiv.

Ințelepciunea din vibraţia zilei, împreună cu energia iubirii de pe centrul mandalei, ne ajută să trecem uşor peste provocări, să nu ne mai vedem pe noi ca fiind cei mai ghinionişti din lume, să nu ne mai percepem doar prin prisma provocărilor la care, deocamdată, nu răspundem prea bine, ci ne lăsăm copleşiţi de ele, dar aceste lucru se întâmplă tocmai pentru că suntem dominaţi de tipare vechi, pe care nu le-am conștientizat complet sau chiar deloc.

Este nevoie de astfel de zile care să ne dea energia necesară să mergem mai departe, să înţelegem că dacă vrem să scăpăm de rezonanţe negative avem de modificat tiparele interioare, să înţelegem că a fi duri cu noi înşine atunci când nu înţelegem ceea ce se întâmplă nu face decât să ne accentueze, şi mai mult, starea de frustrare. Este ca şi cum lovim calul care trage o căruţă plină, la deal, pentru că se mişcă prea încet, sau chiar deloc, cu toate că noi suntem cei care i-am încărcat căruţa. Dacă tot am încărcat căruţa atât de mult, fie mai golim din ea, fie începem şi noi să împingem ca să-l ajutăm să treacă hopul. Însă ceea ce avem de înţeles, este că noi decidem ce facem şi cum facem.

La fel este şă astăzi. Energia zilei de ajută să facem o radiografie a lucrurilor pe care le avem de schimbat în viaţa noastră, iar noi suntem cei care decidem ce facem mai departe, cât de mult "încărcăm" căruţa. Ar fi bine să ne selectăm două-trei fronturi pe care să lucrăm şi să ne concentrăm pe ele până când reuşim să rezolvăm lucrurile acolo, până când ne schimbăm tiparele negative cu altele pozitive.

Şi, în tot acest proces, este bine să rămânem cât mai mult concentraţi pe Sufletul nostru, să ascultăm ghidarea Sa, pentru că prin El primim mesajele Universului.

Aşadar, să ne liniştim, în primul rând, să ne punem o muzică plăcută, să mergem în pădure şi să îmbrăţişăm un copac sau mai mulţi, totul până în momentul în care ne simţim Sufletul voios şi bucuros, iar din acel moment să începem să lucrăm la transformarea noastră, pentru că totul devine mult mai uşor de făcut atunci când suntem pe frecvenţa iubirii, iar bucuria este starea noastră de fapt.

Schimbările pe care le facem cu bucurie sunt cele mai trainice, pentru că atunci când le facem nu considerăm că muncim, ci că, de fapt, ne accentuăm, şi mai mult, acea starea de bucurie.

Este nevoie să învăţăm să vedem viaţa ca pe o mare bucurie, formată dintr-o mulţime de bucurii mici. Când vom reuşi acest lucru, toate lucrurile se vor schimba în jurul nostru, deoarece percepţia lor se schimbă.

Şi, dacă tot reuşim să ne găsim acea stare de bucurie astăzi, poate ne găsim timp să ne  notăm şi alte activităţi care ne aduc bucurie, tocmai pentru a face din bucurie un tipar permanent, pentru că numai în starea de bucurie putem identifica, mai uşor, celelalte activităţi care ne aduc bucurie.

De noi depinde! Fiecare îşi alegem, în schimb, momentul când se va întâmpla acest lucru.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu