marți, 20 august 2019

20.08.2019

Mai ţineţi minte când eram mici şi ne plăcea să ne jucăm cu focul? Pentru că ni se părea acel foc ceva misterios, ceva ce eram ţinuţi departe de el ("Să nu te joci cu focul că dai foc la casa!" ne spuneau , după caz, bunicii sau părinţii). Parţial aveau dreptare, pentru că chiar era riscul să dăm foc la ceva, dar faptul că am fost ţinuţi departe de el ne-a făcut, întotdeauna, să ne simţim şi mai atraşi de el şi de energia sa.

Ei bine, începând de astăzi, pentru următoarele zece zile, avem şansa să ne jucăm cu "focul", pentru că acel roşu de pe centrul mandalei de astăzi vine să dinamizeze, în zilele următoare, toate celelalte tipare cu care ne vom întâlni pe parcursul acestei perioade până pe data de 29 august, când vom încheia această decadă.

Este modul prin care Universul ne cheamă să trecem peste teama de foc şi să învăţăm să-l folosim pentru propria creştere. Să nu uităm că fără foc nu ne putem încălzi, nu putem găti, nu pot fi prelucrate metalele, nu poate fi obţinute sticla şi aşa mai departe. El, focul este energia care mişcă, transformă, creează, dar şi distruge, de aceea este nevoie ca noi să ştim  clar ce vrem să facem cu el, cum vrem să-l folosim pentru că altfel, dacă nu suntem decişi fie ne putem arde cu el, fie îl lăsăm să ardă până când rămâne fără combustibil şi se stinge, fără a fi beneficiat astfel de puterea sa.

Este un bun moment de demarat lucruri noi, dar şi de închis capitole la care nu am avut să intrăm, plus că ne poate aduce o schimbare la nivelul personalităţii noastre, cu condiţia să ne menţinem această nouă atitudine dobândită, suficient de mult pentru a deveni un nou tipar, pentru a deveni parte din noi, astfel încât subconştientul nostru să ruleze acest nou tipar în beneficiul nostru şi al evoluţiei noastre.

Este totodată, un moment al adevărului, când ar fi bine să lăsăm să cadă toate iluziile, toate vălurile, tocmai pentru a da voie adevărului să se reveleze aşa cum este el. Să nu uităm că nu adevărul este dur în sine, ci atitudinea noastră faţă de el, modul în care noi reacţionăm atunci când îl aflăm, iar pentru a evita aceste reacţii, ar fi bine să ne raportăm mereu la adevăr.

Să punem pe hârtie ceea ce vrem să facem şi să ţinem mereu, în faţa noastră, această hârtie tocmai pentru a ne reaminti de ele şi a ne concentra pe ele, evitând astfel să ne mai împrăştiem în zeci de direcţii.

De asemenea, perioada aceasta are legătură şi cu energia sexuală şi, pentru că suntem într-un an în care suntem sprijiniţi să învăţăm să o transmutăm, ar fi bine să folosim această perioadă pentru a o înţelege mai bine. Înţelegerea ei ne poate ajuta chiar la procesul de vindecare.

Totodată, pentru că suntem într-o zi de provocare pe doi, este timpul să folosim roşul de pe centrul mandalei pentru a ne lua forţa necesară asumării lucrurilor, pentru a dobândi autocontrolul şi pentru a ieşi de sub ceilalţi, luându-ne astfel puterea înapoi.

Cele trei niveluri de albastru închis de pe finalul firului vieţii ne atenţionează în privinţa rugăciunii, pe care este bine să o folosim constant, mai ales că ea este un fel de "stingător" atunci când roşul se inflamează prea tare şi ne aduce tot felul de dezechilibre.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu