joi, 22 august 2019

22.08.2019

Roşul îşi continuă periplul său prin această decadă şi astăzi are întâlnire cu movul de pe centrul mandalei, punând astfel, în lumina reflectoarelor, relaţia pe care o avem cu sexualitatea, dar mai ales cum putem să ne armonizăm cu ea, cum o putem folosi spre propria creştere spirituală.

Este, într-un fel, reproducerea energiei anului, aşa că, vrem-nu vrem, astăzi vom avea de-a face mai mult cu acest subiect, ne vor veni multe informaţii în această direcţie, iar cel mai înţelept lucru pe care îl putem face, este să le dăm atenţia cuvenită, pentru că nicio informaţie nu ajunge la noi, dacă Universul nu consideră că ne este necesară. Înseamnă, pur şi simplu, că a venit momentul să ne ocupăm şi de această parte a vieţii noastre, să o ducem la un alt nivel, să trecem de la sexualitatea pur carnală, la cea energetică, înălţătoare, cea care ne poate aduce un surplus fantastic de energie dacă învăţăm să o folosim.

De aceea, un prim pas al zilei de astăzi este să ne împăcăm cu trecutul nostru, să lăsăm ghidarea Universului să ne aducă informaţii care să ne ajute să facem aceste lucru şi când mă refer la trecut mă refer mai ales la vieţile noastre trecute, acolo unde ne-am creat şi dezvoltat tot felul de tipare legate de sexualitate şi care, ce place sau nu, se influenţează viata actuală în general şi pe cea sexuală, în special.

Dacă ne uităm mai atent pe mandală putem vedea, pe centrul oricăruia dintre cele şase triunghiuri, tiparul de pustnic, cel în care, din păcate, am învăţat să ne urâm organele genitale şi să considerăm sexualitatea un act demonic. Dacă ne dăm voie să medităm, vom primi o mulţime de informaţii legate de acele vieţi şi vom înţelege astfel de ce ne comportăm astfel în prezent. Totodată, pe mandală avem şi o zonă care ne aduce provocări în ceea ce priveşte iubirea, mai bine zis neiubirea corpului fizic, iar parte din această neiubire provine din vieţile trecute, fiind însă accentuată de comportamentele noastre din viaţa aceasta.

Să luăm o foaie de hârtie sau mai multe şi să dăm voie informaţiei Universului să ne inunde, pentru ca, mai apoi, să o scriem pentru a o putea conştientiza şi a  o putea transmite şi celorlalţi. De asemenea, să fim sinceri cu noi şi să ne scriem părerea pe care o avem, în prezent, referitor la organele noastre genitale şi la modul în care percepem sexualitatea. Numai după ce facem această "radiografie" sinceră putem să mergem mai departe şi să vedem ce avem de făcut.

De asemenea, pentru că astăzi este zi de meditaţie, dar şi de vindecare, pentru că vibraţia zilei este şase, este timpul să facem lucruri concrete cu privire la modul în care ne raportăm la sexualitate şi acceptarea ei, iar primul pas îl vom face armonizându-ne cu organele noastre genitale, care nu sunt acolo ca să ne chinuie existenţa sau cumva pentru că, atunci când Ne-a creat, Dumnezeu a făcut o greşeală.

Ele sunt parte din noi şi este nevoie să le acceptăm ca parte din noi, iar primul lucru pe care îl putem face astăzi este să ne privim, goi, într-o oglindă mare, până când nu ne mai simţim ruşinaţi de imaginea pe care o vedem în oglindă. Următorul pas este să punem mână pe ele şi să le transmitem toată iubirea noastră, pentru că sunt parte din noi.

Cu cât facem mai des aceste exerciţii, cu atât ne vom iubi mai mult organele genitale, dar şi pe noi înşine şi, ca prin minune, s-ar putea să şi scăpăm de eventualele probleme medicale, dacă există, din zonele respective, pentru că niciun medicament din lume nu va putea vindeca mai bine decât energia iubirii pe care noi ne-o dăm.

Avem provocarea lui patru astăzi, aşa că ar fi înţelept din partea noastră să calmăm mentalul prin rugăciune, tocmai pentru a putea înţelege mai bine mesajele pe care Universul ni le transmite. Putem să transmitem iubirea noastră şi către Ego-ul nostru pentru a fi în armonie cu noi şi cu misiunea noastră.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu