vineri, 2 august 2019

2.08.2019

Scrisul ne ajută atunci când nu vrem să aruncăm cuvintele doar aşa, în vânt, ci vrem să le ţinem laolaltă în fraze şi idei care să dăinuie de-a lungul anilor, poate chiar veacurilor.

Scrisul ne ajută să ne interiorizăm, să scoatem, la suprafaţă, acolo, în momentul nostru de introspecţie, de meditaţie, lucruri de care atât noi, cât şi ceilalţi avem nevoie.

Scrisul ne ajută să devenim canal pentru Universul care doreşte să-şi comunice învățăturile către cei sunt mai puţin receptivi, atât în perioada contemporană cât şi în perioadele următoare, ceea ce va face ca aceste idei să devină idei-forţă şi să rămână stocate în Mentalul colectiv al planetei, ajutând la bunul mers al ei şi al civilizaţiilor care vin după noi. Cu cât aceste idei sunt vehiculate mai des, cu atât ele devin mai puternice şi ajung la mai muţi oameni, ajutând astfel la vindecarea şi evoluţia lor.

Scrisul ajută la centrarea şi concentrarea minţii pe creativitate, pe starea în care ea evoluează cel mai bine, dându-i astfel un sens şi o direcţie către care să se axeze.

Acum, luaţi şi înlocuiţi cuvântul "scrisul" cu pictura, desenul, design-ul, fotografia, sculptura, design-ul grafic etc. şi vom obţine aceleași efecte, deoarece nu toţi putem să ne exprimăm prin scris, dar toate, laolaltă, formează comunicarea indirectă, cea prin care creăm şi prin care intrăm în relaţie cu întreaga creaţie de pe această planetă.

În plus, pentru că bleu-ul de pe centrul mandalei are în spate cifra cinci, el este un număr individualist, iar prin faptul că alege să comunice cu restul creaţie alege, de fapt, să comunice cu Divinitatea şi să devină un instrument prin care Ea comunică, prin care îşi transmite ideile.

Fiecare dintre noi îşi poate manifesta comunicarea indirectă printr-o formă sau alta, însă este foarte important să o facă, deoarece frecvenţa sa, pusă în slujba comunicării indirecte, poate ajuta la vindecare celor care au nevoie de ea. Este asemenea grupelor de sânge care pot interacţiona doar cu anumite grupe după reguli clar stabilite, cu condiţia să existe persoane dispuse să doneze.

Cu fiecare nivel la care urcăm putem ajunge să vindecăm alte şi alte persoane, dar este foarte important să ne dăm voie să o facem, să ne valorificăm darul pe care Universul l-a pus în noi.

Avem vibraţia zilei pe patru, ceea ce aduce multă înţelepciune, iar acest lucru ne permite să vedem lucrurile în ansamblu, dar avem şi provocarea zilei pe doi, care ne cheamă la detaşare faţă de mintea negativă, la autocontrol şi la iniţiativă proprie, adică să ieşim de sub ceilalţi şi să fim noi înşine, să căutăm să ne folosim noi de puterea personală şi să evităm să o mai dăm celorlalţi, crezând să se pricep ei mai bine să o gestioneze.

Să fim atenţi la stările de nervozitate şi să ne menţinem calmul! De asemenea, să fim atenţi la neiubirea pe care o avem la adresa corpului fizic.

Şi, dacă tot este luna august, poate găsim înţelepciunea să ne dăm voie să ne vindecăm, indiferent care este modalitatea prin care o facem. Important este să ne dăm voie.

Şi, ca de fiecare dată, acest lucru, numai de noi depinde!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu