joi, 8 august 2019

8.08.2019

Există la noi, în popor, o vorbă care spune că este bine să "stai strâmb şi să judeci drept", însă la fel de bine putem să stăm şi drept şi să judecăm to drept, iar aici avem nevoie de onestitate, de foarte multă onestitate, pentru că întrebarea pe care ar fi bine să ne-o adresăm astăzi are nevoie de un răspuns cât se poate de onest din partea noastră.

Ea sună cam aşa: faţă de Dumnezeu, avem un sentiment de teamă sau îl simţim ca pe un prieten, ca pe un partener?

Toți cei care au în mandală, la momentul naşterii, tiparul de pe centrul mandalei de astăzi, respectiv albastru cu roşu, au ca provocare tocmai refacerea legăturii du Dumnezeu, deoarece albastrul de pe centrul mandalei tocmai asta înseamnă, printre altele, comunicarea cu Dumnezeu, iar acest lucru îl avem şi noi astăzi de analizat.

De ce? pentru că suntem într-o zi cu provocare pe opt, într-o lună cu provocare pe opt, deci o zi în care fricile noastre pot fi maxime (mult chiar şi decât ieri), dar totodată, suntem într-o de vibraţie zece, într-un an al cărui dar este tot zece, respectiv curajul cel mai înalt, acel curaj care, dacă este asumat, ne conferă o atitudine de învingător, pe care oricine o poate remarca repede.

Cum ne poate influenţa această configuraţie a zilei? Simplu! Dacă rămâne centraţi pe frică, atunci nu se va întâmpla mai nimic concret, în sensul că vom rămâne cu aceeaşi frică de un Dumnezeu pe care nu ne dăm voie să-l cunoaștem cu adevărat, în schimb ne lăsăm copleşiţi de tot felul de imagini pe care le-am căpătat din alte vieţi, din alte religii, din alte scrieri şi învăţături, convinși fiind că acela este adevăratul Dumnezeu, rău şi dur, care pedepseşte la prima "respiraţie" a noastră.

Dacă, în schimb, vom avea curajul să începem să discutăm cu El, să-I simţim energia, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe, s-ar putea să descoperim ceva frumos, s-ar putea să cadă văluri şi convingeri vechi. Este nevoie însă de foarte mult curaj să facem aceste lucru, deoarece "magia" tiparului existent este mai puternică decât "magia" noului.

Să nu uităm că suntem în luna a opta şi stăm sub semnul vindecării, aşa că putem începe de astăzi să vindecăm această relaţie pe care o avem cu Dumnezeu. Fie că folosim rugăciuni din cărţi, fie că folosim cuvintele noastre, este necesar să discutăm cu El şi să încheiem această relaţie bazată pe frică, relaţie pe care noi o întreţinem aşa.

Putem să-i scriem şi o scrisoare în care să detaliem relaţia noastră cu El şi astfel, dacă ne dăm voie să scriem tot ceea ce simţim, fără să ne teme că aruncă cu vreun fulger după noi 😀, atunci vom reuşi să aflăm motivele din cauza cărora suntem supăraţi pe El.

Darul zilei de astăzi este unsprezece sau doi, iar ceea ce facem astăzi în relaţia cu Dumnezeu ne poate ajuta să "zburăm" sau nu, în funcţie de alegerea pe care o facem.

O zi plină de curaj să avem. Rezultatul va fi măsură.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu