marți, 27 august 2019

27.08.2019

Suntem într-o zi în care focul din spatele roşului se întâlneşte, pe mijlocul mandalei, cu apa reprezentată de albastru, una dintre culorile şi, automat, energiile care o pot domoli, care o pot modela mai uşor, care îi pot da o direcţie. 

Albastrul închis, prin puterea de rugăciune pe care o aduce, ajută la calmarea roşului, în sensul că îl ajută să-şi manifeste partea luminoasă. Pe de cealaltă parte, roşul, prin energia sa, ajută la amplificarea puterii de rugăciune, ajutându-ne astfel să determinăm mai mult şi mai uşor.

În ceea ce priveşte cealaltă latură a albastrului, cea a puterii pe cuvânt, roşul ne dă o forţă mare în această direcţie, ceea ce ne face să fim mult mai convingători, iar ceea ce spunem noi să fie respectat, cu condiţia ca prin folosirea cuvintelor să ajutăm pe ceilalţi. De aceea, acest tipar este şi tiparul actorilor, pentru că prin cuvintele pe care le spun, dar mai ales prin modul în care o spun, prin energia pe care o pun în spatele cuvintelor, produc schimbări în interiorul oamenilor. 

Problema apare atunci când folosim toată această putere în sens negativ, adică minţim, înjurăm, poate chiar blestemăm, pentru că atunci toată răutatea noastră se transmite prin intermediul cuvintelor şi, amplificate de puterea lui roşu, pot face ravagii în sistemele energetice ale celor cărora le sunt adresate cuvintele.

Suntem într-o zi de vibraţie unsprezece, ceea ce ne poate ajuta să vedem lucrurile de sus, să înţelegem mai bine viaţa şi aspectele sale. De aceea, astăzi, prin informaţiile pe care le primim, înţelegem sau avem deschiderea spre a înţelege aspectele legate de rugăciune şi cuvânt, prin prisma celor două culori care compun tiparul de astăzi.

Întotdeauna suntem puşi să facem alegeri în viaţă şi, la fiecare pas, avem posibilitatea să alegem între a face bine şi a face rău, aşa că, în loc să aruncăm cuvinte grele, mai bine binecuvântăm, chiar dacă persoana din faţa noastră ne-a supărat foarte tare. De obicei, ne supărăm pe persoane cu care avem ceva de rezolvat, fie din viaţa aceasta, fie din celelalte, iar binecuvântând închidem astfel circuitul acesta al neiertărilor care poate dura, în unele cazuri, de sute de ani, poate chiar mii. Chiar dacă după aceea mergem într-un loc şi urlăm, ca să ne descărcăm sau mergem să facem mişcare ca să transmutăm toată energia frustrării ce s-a acumulat, este necesar să căutăm să binecuvântăm.

Şi pentru că avem provocarea lui nouă astăzi, să fim atenţi la intuiţie şi să căutăm să o ascultăm.

Să vorbim şi cu Dumnezeu astăzi şi să căutăm să vedem ce doreşte să ne mai comunice. Să căutăm să ieşim din această izolare care este de la noi, nu de la El.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu