miercuri, 7 august 2019

7.08.2019

Referitor la mandala de astăzi, vă propun un exercițiu de interiorizare. Când v-ați trezit astăzi, care au fost primele sentimente pe care le-aţi avut? A fost o stare de bine sau a fost o stare de teamă? V-aţi trezit liniştiţi sau cu tot felul de scenarii negative în cap?

Avem mentalul pe centrul mandalei de astăzi, dar avem şi provocare zilei pe şapte, într-o lună de opt, ceea ce ne poate aduce, în prim-plan, multe dintre temerile noastre interioare şi, cum energia mentală este puternică astăzi, toate aceste temeri pot fi amplificate ocupându-ne astfel tot timpul şi făcându-ne să stăm cuplaţi la toate aceste temeri.

De aceea, dacă reuşim să ne liniştim în toată această agitaţie mentală, am putea să observăm care sunt temerile noastre predominante şi am putea să notăm cât mai multe lucruri despre ele, pentru că, de fapt, ele ies la suprafaţă tocmai ca să fie vindecate, chiar dacă nu ne place modul în care apar.

Să le mulţumim, aşadar, pentru faptul că se fac cunoscute şi să vedem ce anume declanşează din noi, ce anume stări ne produc şi ce anume avem de învăţat de aici. Cu cât le vom detalia mai mult în scris, cu atât le vom devoala mai bine şi vom reuşi să le vindecăm mai uşor.

dacă însă vom căută să le ignorăm, la un moment-dat vom scăpa de ele, dar aceste lucru este numai temporar, deoarece cu proxima ocazie ele vor ieşi la suprafaţă şi mai puternic, iar efortul de a le gestiona va fi şi mai mare, ca să nu mai zic că, cu fiecare ocazie ratată de a le rezolva, este posibil să ne crească mai mult teama de ele şi de modul lor de manifestare.

Pentru că suntem într-o zi de vibraţie nou, care ne conectează foarte bine cu intuiţia, să lăsăm darul acestei zile să ne ghideze şi să ne ajute să vindecăm toate aceste temeri astfel încât să devină puncte forte pentru noi.

Tiparul de pe centrul mandalei de astăzi este cel de designer, iar intuiţia ne poate aduce astăzi noi idei legate de modul în care ne putem decora spaţiul în care locuim sau muncim sau ne poate aduce idei legate de un alt mod în care putem face lucrurile. Totul este să nu trecem cu uşurinţă peste ideile care ne vin.

Să fim atenţi la minciună astăzi, pentru că suntem tentaţi să o folosim.

De asemenea, să folosim rugăciunea atunci când simţim că nu mai putem gestiona valul de gânduri din capul nostru.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu