luni, 26 august 2019

26.08.2019

Universul ne "împinge" astăzi tocmai către acele zone unde avem frici, scopul fiind acela de a ieşi din ele, de a le depăşi, pentru că astăzi este o zi în care curajul primează, iar această energie a curajului este necesar să fie direcţionată tocmai către acele zone unde avem frici.

Este ceea ce psihologii spun "expunere la stimuli", adică tocmai la acele lucruri care ne creează disconfort, cu care nu suntem armonizaţi, pentru că numai aşa putem să trecem, peste acest disconfort.

De multe ori fricile noastre, fie că sunt dobândite din viaţa aceasta, fie că venim cu ele din altă viaţă, au o anumită intensitate, numai că mentalul nostru are tendinţa să le amplifice, mai ales dacă s-a obişnuit să facă tot felul de scenarii negative. Prin aceste scenarii negative nu face decât să amplifice şi mai mult aceste frici, făcându-ne să stăm cât mai departe de ele, împiedicându-ne astfel să căutăm să ne armonizăm cu ele.

De aceea, un prim pas pentru vindecarea noastră de astăzi are în vedere calmarea mentalului, mai ales dacă simţim că gândurile noastre legate de anumite frici nu fac decât să ne paralizeze şi să ne blocheze. Cea mai rapidă metodă o reprezintă rugăciunea, dar la fel putem să folosim şi meditaţia, respiraţia, chiar şi efortul fizic.

Numai după ce reuşim calmarea mentalului putem să vedem cu adevărat cât de "mare" era frica respectivă şi, mai mult ca sigur vom putea să o gestionăm şi să ne armonizăm cu ea până în momentul în care va dispărea de tot.

Mai este nevoie de încă un element, iar acela este motivaţia, care poate fi un proactivă, dată de faptul că am înţeles că fricile pe care le avem ne blochează evoluţia şi atunci, pur şi simplu ne decidem să lucrăm la cauzele lor pentru a le face să dispară, sau putem aştepta până când motivaţia va fi una reactivă, respectiv vom aştepta până în punctul în care "ne ajunge cuţitul la os", adică ne-am săturat să tot pătimim din cauza acestor frici şi acum suntem dispuşi să le rezolvăm.

Fiecare îşi alege modul în care doreşte să gestioneze fricile şi momentul în care va începe să lucreze asupra lor, dar cu cât va amâna mai mult aceste moment, cu atât va strânge mai multe gânduri care vor transforma "ţânţarul" în "armăsar".

Vibraţia zilei este zece, iar dacă purtăm haine albe ne va ajuta mai mult să ne sporim energia curajului, ne va ajuta să ne conectăm mai uşor cu Divinitatea şi să primim Lumina şi ghidarea Sa.

De asemenea, dacă ieri ne-am ocupat de refacerea aurei (nici astăzi nu este târziu), aceste lucru ne va da mai multă forţă pe corpurile energetice superioare ajutându-ne să le manifestăm părţile lor luminoase şi benefice nouă.

Creativitatea este tiparul de pe centrul mandalei de astăzi, iar ea este ghidată de Univers, aşa că ar fi bine să ne notăm ideile pe care le-am "primit" astăzi şi să căutăm să le punem în practică cât mai repede.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu