luni, 12 august 2019

12.08.2019

Apropo de bucuria despre care vorbeam ieri. Astăzi, avem nevoie de ea, mai ales că provocarea zilei este pe trei, ceea ce înseamnă mintea pozitivă, numai că atunci când nu reuşim să menţinem această minte pozitivă, cealaltă îi ia locul, respectiv mintea negativă, care vine la pachet cu toate tiparele sale, cu toate fricile pe care le-a acumulat de-a lungul vieţilor trecute.

Avem nevoie să aducem bucuria în viaţa noastră tocmai pentru a crea un nou tipar pozitiv, mai ales că astăzi, pe mandală, avem pe centrul ei, tocmai energia mentală, ceea ce ne ajută să învăţăm lucruri noi, iar bucuria poate fi unul dintre ele.

Cu cât dăm voie mai mult bucuriei să ne inunde, cu atât mai mult îi dăm voie creativităţii să se exprime, iar astăzi este o zi plină de creativitate şi ar fi păcat să nu beneficiem de această energie. Să ne exprimăm liber, aşadar, să lăsăm creaţia să vorbească pentru noi, să dăm voie artistului din noi să comunice, în exterior, creaţia sa.

Să mutăm mobila prin casă, să schimbăm culorile la pereţi, să desenăm, să împletim, să facem tot ceea ce Sufletului nostru îi face plăcere. Să nu uităm că nivelul al doilea al mandalei de astăzi este tocmai pe vindecare, aşa că creaţia noastră este necesară pentru a ajuta la vindecarea noastră şi a celorlalţi.

Suntem într-o zi de vibraţie cinci, ceea ce ne aduce mult echilibru, iar acesta este necesar minţii noastre pentru o mai bună funcţionare. Mişcarea fizică ne-ar ajuta mult astăzi, mai ales că avem şi provocări în zona ei. De asemenea, este necesar, fiind zi de echilibru, să păstrăm echilibrul între ceea ce primim ca şi informaţie şi ceea ce dăm mai departe celorlalţi.

Să fim atenţi la enervare astăzi! Mai bine folosim acea energie ca motivaţie pentru a demara un nou proiect, fie ele şi artistic.

De asemenea, să fim atenţi la minciună, pentru că avem tendinţa să o folosim!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu