sâmbătă, 3 august 2019

3.08.2019


Cât de des ne punem problema iertării celorlalți pentru a putea evolua? 

Considerăm iertarea ca fiind o dovadă de diminuare a puterii personale, a imaginii pe care ne-am creat-o? Considerăm că, prin iertare, de fapt, nu facem decât să ne umilim?

Dacă răspunsul, la ultimele două întrebări, este ”DA” atunci avem o problemă de orgoliu și este nevoie să o gestionăm pentru a putea merge pe calea iertării.

Este nevoie să iertăm? Teoretic, nicio lege pământească nu ne obligă să facem aceste lucru. Numai că dacă dorim să evoluăm spiritual, atunci este nevoie să deschidem această cutie a pandorei, care este plină de neiertări, gânduri și sentimente negative la adresa persoanelor pe care le-am rănit fizic, emoțional sau energetic, precum și la adresa persoanelor care ne-au rănit și în privința cărora ne simțim îndreptățiți (nu-i așa?) să ne răzbunăm cel puțin în același fel, pentru că nu noi am declanșat acest conflict, sau cel puțin așa credem, pentru că dacă începem să cercetăm în trecut, și nu mă refer aici la anii trecuți, ci la viețile trecute, atunci s-ar putea să descoperim, cu stupoare, că noi am început și acum nu facem decât să primim înapoi ceea ce am semănat atunci.

Faptul că am început o nouă viață pe Pământ nu înseamnă neapărat că luăm toate lucrurile de la zero, ci că, de fapt, continuăm, chiar dacă nu ne mai reamintim, viețile noastre anterioare, chiar dacă în alte decoruri și interpretând alte roluri. 

Răspunsul la toate aceste provocări pe care le avem de-a lungul întrupărilor noastre stă în IERTARE, pentru că, prin intermediul ei, prin energia pe care o emitem atunci când iertăm, nu facem altceva decât să închidem relațiile karmice în care stăm de vieți întregi, eliberând pe ceilalți, dar în primul rând, eliberându-ne pe noi și schimbând astfel lecțiile pe care le avem de învățat, de fapt, diminuându-le. 

Așa că, dacă viața noastră nu ni se pare în regulă și simțim că tot timpul avem ceva pe care nu ni-l putem explica, atunci este timpul să stăm serios de vorbă cu noi, poate chiar să avem o foaie de hârtie în fața noastră și să scriem pe ea toate persoanele pe care le cunoaștem și pe care nu le ”putem suferi” pentru că acolo este o neiertare. Făcându-ne iertări cu acea persoană va schimba total modul în care interacționăm cu ea.

Poate, în acest moment, tot ceea ce am scris aici, pare interesant, chiar trendy, dar totuși nu suntem dispuși să facem iertări. În aceste condiții, poate puteți să vă răspundeți la câteva întrebări ”motivatoare”, iar dacă aveți o ansă și un raportor la îndemână sau un pendul, puteți chiar să măsurați: cât la % din starea de sănătate este afectată de neiertări? Mai bine zis, cât la % din bolile sau dezechilibrele energetice pe care le manifestăm se datorează neiertărilor pe care le avem? În ce măsură lipsa de bani pe care o manifestăm este datorată neiertărilor pe care le avem cu alte persoane și astfel parte din dreptul nostru divin în bani se duce în contul acestor neiertări? În ce măsură viața noastră de familie sau chiar sexuală are de suferit pentru că noi avem neiertări față de persoanele de sex opus?

Și, bomboana de pe tort: în ce măsură viața noastră, per ansamblu, nu este în acord cu planul Divin, deoarece noi avem neiertări față de Dumnezeu, pe care îl considerăm vinovat de faptul că noi suntem pe aici, în această viață?

Pe măsură ce vom începe să iertăm, de fapt, vom începe să ne iertăm și pe noi înșine, iar viața noastră ni se va schimba total. După oameni vom continua cu Sfinți, Dumnezei, entități de lumină (uneori și de întuneric, pentru că le-am făcut mai mult rău decât era îngăduit), iar cu fiecare iertare pe care o vom face vom observa o îmbunătățire a vieții noastre.

Despre asta este mandala de astăzi, însă ea nu ne va spune niciodată dacă noi vom face ceva concret sau nu. Ea doar predispune. Acțiune este la noi.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiii de Dumnezeu ar fi bine, pentru evoluția lor, dacă și-ar face iertări cu Iisus și cu Dumnezeul Primordial.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu