vineri, 23 august 2019

23.08.2019

Care este legătura dintre galben şi roşu? Galbenul reprezintă mişcarea, atât fizică, cât şi energetică, modul în care împingem lucrurile, modul în care le determinăm să se întâmple, modul în care ne împământăm şi modelăm materia aici, pe Pământ.

Numai că, pentru a putea face toate aceste lucruri avem nevoie de vitalitate, de o scânteie, iar roşul ne aduce acea scânteie. Galbenul este asemenea motorului care are nevoie de pornire, urmând ca apoi el să meargă în continuare.

Prin mişcarea fizică realizăm concret proiectele pe care le demarăm, lucrăm efectiv la ele şi le materializăm, de aceea, avem nevoie de energia lui roşu pentru a porni, dar în egală măsură avem nevoie de energia galbenului pentru a putea lucra mai departe.

Galbenul, de asemenea, este şi o supapă pentru un roşu în cantităţi foarte mari, ajutând la transmutarea acestei energii. Persoanele care au o irascibilitate ridicată sau o energie sexuală puternică şi nu o consumă, au nevoie să se mişte fizic, să consume această energie prin mişcare pentru a putea aduce corpul în echilibru, arzând astfel toate energiile stagnante sau dezechilibrate şi curăţând astfel meridianele energetice.

Suntem într-o zi cu provocare pe cinci, ceea ce înseamnă provocare pe echilibru, iar aceste echilibru ni-l putem obţine din mișcare. Aşa că indiferent că muncim prin grădină sau pur şi simplu mergem la alergat (afară sau la sală, pe bandă), este nevoie să facem mişcare fizică, să reechilibrăm organismul, să-l punem în starea optimă de funcționare. Cu ocazia aceasta ne mai şi calmăm, mai ales că avem provocarea roşului astăzi.

O altă provocare pe care o avem astăzi este legată de iubirea de Sine şi ea vine într-o zi de vibraţie şapte, ceea ce ne aduce iar în faţă problema limitelor noastre, a aurei noastre, a modului în care ştim sau nu să ni le stabilim, a modului în care ne păstrăm sau nu energia pe lângă noi, investind-o în propriile proiecte, a modului în care reuşim sau nu să ieşim din poveştile şi planurile celorlalţi şi să ne ocupăm de ale noastre.

Aşa că, înainte de a ne "supăra pe sat" că pe noi nu ne ajută nimeni şi că nu mai putem face faţă, să ne întrebăm, întâi, unde ne este energia şi de ce nu o mai avem? Unde am împrăştiat-o şi câte "cutii goale" târâm după noi? Şi când mă refer la "cutii goale" am în vedere toate proiectele începute şi neterminate şi care nu mai au nicio şansă să mai fie, dar care sunt încă agăţate, energetic şi mental de noi, iar noi nu le dăm drumul să rămână acolo unde le este locul, adică în trecut.

Apropo de mental, pe mandala de astăzi nu avem niciun romb de roz, deci dacă ne propunem să facem curăţenie printre proiectele noastre, mentalul nostru nu ne blochează astăzi. Să luăm o foaie de hârtie şi să enumerăm toate aceste proiecte şi să scriem mare, în dreptul lor ÎNCHEIAT şi, de fiecare dată când ne mai aducem aminte de ele să privim foaia până când ne împăcăm cu ideea că ele nu mai sunt şi că nu mai are rost să mai investim în ceva ce a murit de mult.

Spor!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu