miercuri, 21 august 2019

21.08.2019

Primul pas pe care îl facem în utilizarea vitalităţii noastre, a roşului de ieri (cel care sub a cărui energie stă această decadă), este să-l folosim în actul nostru artistic, indiferent de modalitatea prin care ne exprimăm.

Indiferent de ceea ce facem în prezent, de jobul pe care îl avem, a ne exprima artistic, este, în acelaşi timp, o necesitate şi o responsabilitate, pentru că dacă din interiorul nostru vor să iasă, la suprafaţă idei, forme, imagini, sunete etc., care pot contribui la vindecarea noastră şi a celorlalţi, aceasta fiind necesitatea, în ceea ce priveşte responsabilitatea, este nevoie să lăsăm şi celorlalţi amprenta vibraţiei noastre, chiar şi după ce noi nu vom mai fi în această întrupare. Să nu uităm că muzica clasică vindecă chiar şi acum, după secole de când a fost creată şi la fel este şi cu cărţile scrise cu mult timp în urmă.

Progresul actual al civilizaţiei vine să ne ajute să ne exprimăm mai uşor, pentru că dacă în trecut aveam acces la un creion, apoi la creioane colorate şi la diferite vopseluri (şi acelea nu se puteau obţine chiar aşa de uşor), în prezent, avem o întreagă paletă de mijloace prin intermediul cărora ne putem exprima, avem, acces la o multitudine de cursuri din care putem învăţa primii paşi ai domeniului în care dorim să ne exprimăm.

Numai că, din păcate, la pachet, cu aceste oportunităţi, vin şi o multitudine de tentaţii către care ne ducem şi astfel pierdem din vedere modul nostru de exprimare, în defavoarea unor "himere". Tindem să credem că alţii deja sunt mult mai departe decât noi şi că nu mai are rost să mai începem şi noi, că nu o să câștigăm bani din acest lucru şi ne pierdem timpul degeaba (cu toate că nu am văzut pe nimeni să moară de foame folosindu-şi pasiunea), că cine o să fie interesat de creația noastră şi aşa mai departe. Şi, timpul trece şi noi rămânem în aceleaşi frământări, în loc să dăm frâu liber creativităţii noastre.

Aşa că, pe parcursul aceste decade avem energia necesară să începem, să facem primul pas în exprimarea laturii noastre artistice, deoarece ea este cea care combină, într-un mod armonios, mentalul, Sufletul precum şi Sinele nostru, la care se adaugă şi deschiderea pe care o avem faţă de ghidarea Universului, inspiraţie venind mult mai uşor. De aceea, în momentul în care creăm avem o stare de împlinire, de fericire, o stare pe care cu greu o putem regăsi.

Este momentul să nu ne mai refuzăm această stare, să nu o mai amânăm deoarece, în final, ne amânăm propria fericire.

Să fim atenţi la intuiţie astăzi, să o lăsăm să ne ghideze! Totodată, să vedem ce anume ne refuzăm astăzi, pentru că avem provocare pe iubirea de Sine.

De asemenea, deoarece suntem într-o zi de vibraţie cinci, să ieşim la mişcare, pentru că avem tendinţa de comoditate astăzi, iar mişcarea ne poate ajuta să trecem peste ea.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu