vineri, 16 august 2019

16.08.2019


Ne simţim cumva împrăştiaţi astăzi? Ne simţim ca şi cum vrem să facem multe, dar nu avem suficientă forţă să le demarăm?

Dacă avem astfel de trăiri, atunci este momentul să ne aşezăm şi să ne concentrăm pe refacerea aurei noastre, pentru că ea este exponentul limitelor noastre energetice. Făcând un exerciţiu de vizualizare în cadrul unei meditaţii de 20-25 de minute sau folosind tehnici energetice, putem să ne refacem aura şi să ne aducem, la un loc, energia pe care o avem împrăștiată prin diverse proiecte, de mult uitate, prin tot felul de planuri nerealiste, prin poveştile şi planurile celorlaţi, pe oriunde altundeva, mai puţin la noi.

Avem nevoie să ne concentrăm energia pentru că numai aşa putem determina, iar provocarea pe şapte a zilei de astăzi vine să ne arate tocmai aceste lucru, vine să ne pună faţă în faţă cu ceea ce am făcut până acum în privinţa aurei noastre, pentru a vedea cât de eficienţi suntem în refacerea ei, dar mai ales cât de mult ne dăm seama că o avem de refăcut, că avem de adus înapoi energia noastră împrăștiată.

Suntem într-o zi de vibraţie nouă, care ne aduce multă intuiție, care ne permite să pătrundem, cu uşurinţă în tărâmul celălalt, cel al lumii nevăzute, ajutându-ne astfel să ne dăm răspunsuri la multe întrebări, ajutându-ne să facem conexiuni cu ceea ce ştiam până acum, ajutându-ne să schimbăm tipare, obiceiuri, idei pe care le avem de mult timp. 

Şi, dacă tot avem o fereastră deschisă către această lume, am putea aduce, de acolo, informaţii pe care să le revărsăm şi către ceilalţi, mai ales că pe mijlocul mandalei de astăzi avem comunicarea indirectă, cea care ne dă imboldul să scriem, să ne manifestăm partea artistică, în strânsă legătură cu intuiţia noastră.

Avem curaj astăzi, mai ales dacă lucrurile pe care le "vedem" sunt mai greu de "digerat", momentan de ceilalţi. Este foarte important să le comunicăm, pentru că, la un moment-dat, ele se vor confirma, însă este foarte important să fie scoase la suprafaţă, deoarece dacă simţim că acum este momentul, înseamnă cu ştie El, Universul, de ce ni le revelează şi ce anume efecte doreşte să producă prin transmiterea lor.

Şi, totodată, am putea avea grijă şi de noi, deoarece avem provocare pe iubirea de Sine, iar informaţiile pe care le primim astăzi au în vedere şi acest aspect. Poate facem o excepţie astăzi şi, în loc să dăm la o parte aceste informaţii, le prioritizăm şi ne bucurăm de efectele benefice pe care ni le aduc.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu