luni, 1 octombrie 2018

1.10.2018


Energia iubirii se manifestă, din plin și astăzi, la început de lună, venind în completarea zilei de ieri. 

Pe de o parte ne cheamă să ne deschidem Sufletul mai mult, să ieșim din controlul mentalului și să dăm Sufletului nostru mai multă încredere și, automat și putere, să-l punem acolo unde îi este locul în evoluția noastră.

Pe de altă parte, ne cheamă, la începutul lunii Octombrie, luna a zecea din an, să ne prețuim mai mult să ne valorizăm mai mult, pentru că principala noastră provocare, pe parcursul acestei luni va fi modul în care avem curajul să facem lucruri și pentru noi, pentru evoluția noastră, modul în care ne găsim motivația care să ne dea curaj să ducem lucrurile la bun sfârșit, să creăm rezultatele pe care le dorim, modul în care alegem să învățăm din fiecare experiență care ne vine și pe care, oricât de dificilă ar fi pentru noi, o putem schimba în avantajul nostru.

Astăzi este un bun moment să începem să ne dăm voie să primim, să ne dăm voie să merităm, pentru că în momentul în care știm că merităm atunci ne dăm voie să primim tot ceea ce Universul ne trimite, fie ca daruri, fie ca experiențe, iar relația noastră cu Universul va fi una de colaborare.

Orice neîncredere pe care o avem astăzi, orice teamă care ne urmărește și ne creează disconfort, să căutăm să o aducem în energia iubirii, pentru că aici își pierd puterea lor și ajungem să le identificăm cauzele.

Per ansamblu, luna Octombrie va aduce multe provocări în zona temerilor și fricilor pe care le avem, mai ales cele legate de drumul pe care mergem, de modul în care ne organizăm viața, tocmai pentru a începe să ne punem întrebări, pentru a începe să căutăm soluții pentru a ne elibera din aceste iluzii. Nu degeaba i se spune lui zece, în Numerologia Kundalini, că este ”totul sau nimic”, noi având libertatea de a alege ”totul” sau ”nimicul”. 

Acum, la început de Octombrie, este un bun moment să ne facem o analiză interioară a ceea ce vrem să facem și să vedem pe ce anume ne putem baza, dar și ce anume ne poate bloca, din interiorul nostru, pentru că aici vom avea provocările. Știind toate aceste elemente, putem merge mai departe și putem evita o parte dintre ”surprizele” cu care ne putem întâlni ”pe drum”.

Cu cât vom avea o acțiune proactivă, prin care noi să ne ducem către ceea ce ne blochează, cu atât le vom putea rezolva mai bine, mai eficient și recompensa va fi mult mai mare.

De noi depinde ...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu