marți, 16 octombrie 2018

16.10.2018


Avem în fața noastră o zi plină de creativitate, dar este foarte important să vedem cum putem face ca această creativitate să se poată manifesta și să aibă terenul propice pentru a se transforma în ceva frumos.

În primul rând, avem provocarea lui șapte, ceea ce înseamnă că este posibil să ne lipsească bucuria vieții și să nu vedem partea ei frumoasă, de aceea, este nevoie să ne ocupăm, în primul rând, de aura noastră, de a-i reface și menține integritatea.

În numerologia Kundalini, corpul șapte, aura, mai este denumită și platformă de creștere, pentru că dacă ea este în regulă, atunci celelalte corpuri energetice care vin după ea, încep să fie și ele în regulă și încep să se îmbunătățească. Așa că, pentru a manifesta, pe deplin, vindecarea din mandală, este nevoie să începem să ne vindecăm aura, iar Universul ne sprijină mult în acest demers.

Ca vibrație a zilei, suntem într-o zi de zece, ceea ce înseamnă că astăzi ne expunem strălucirea, arătăm cine suntem și ce putem face, ne arătăm valoarea, dar oricât de motivați am fi, dacă nu găsim, în interior, curajul necesar să facem acest lucru, atunci nu vor rămâne decât în stadiul de intenție. 

Pentru fiecare acțiune pe care o facem avem nevoie de o anumită cantitate de energie și o anumită forță interioară, pe care, dacă nu le avem, nu putem da forță acțiunilor noastre. Integritatea aurei ne ajută să avem această forță interioară pentru a ne exprima strălucirea astăzi. Și, în plus, pentru că după corpul șapte, urmează corpul opt, ne aduce și suficient curaj, iar când corpul opt este în regulă, atunci și mintea noastră este într-o stare de echilibru, așa că dacă dorim și o minte echilibrată, pentru că oricum este pe centrul mandalei de astăzi, atunci tot la aură ne întoarcem.

Și, ca să înțelegem și mai bine rolul aurei, creativitatea noastră de astăzi nu poate fi exprimată dacă Sufletul nostru nu este curajos, iar acest lucru este posibil doar în interiorul unei aure care îi poate da siguranță. 

În concluzie, să avem grijă de aura noastră, în fiecare zi, pentru că elemente care să o spargă se găsesc, important este ca și noi să găsim timp pentru a o reface. dacă în fiecare zi ne găsim 10-15 minute pentru a o reface, fie prin vizualizare, fie prin tehnici energetice, în câteva săptămâni, multe aspecte ale vieții noastre se pot îmbunătăți.

Dar cum spuneam, dacă ... pentru că, în final, de noi depinde.

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu