miercuri, 24 octombrie 2018

24.10.2018


Energia creației vine astăzi într-o manieră dură, dar pertinentă, în sensul că va mătura în calea ei tot ceea ce nu ne este de folos și acele proiecte care nu mai sunt pentru noi, chemându-ne astfel să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut, nu pe ceea ce credem că avem de făcut. 

Așa că dacă astăzi ni se pare că lucrurile nu ies așa cum ne-am dorit noi, ar fi bine să evităm să ne enervăm, tocmai pentru a nu intra în tot felul de rezonanțe joase, ci este un bun moment de introspecție, de deschidere față de alte oportunități care, până în acest moment, nu păreau importante pentru noi, dar care pot ascunde beneficii foarte mari.

Unde găsim acest oportunități? Mai mult ca sigur printre ideile care ne-au venit în ultimul timp și pe care le-am pus, cu grație, în același coș al lucrurilor amânate. Ar fi bine să căutăm pe acolo și să vedem către ce anume ni se deschide Sufletul. 

Să fim atenți la intuiția noastră, la ușa pe care Universul ne-o deschide și să avem încredere să pășim prin ea, chiar dacă de aici, din prag, lucrurile ne par confuze. Să nu uităm că nu avem capacitatea de a înțelege, în totalitate, Universul și deciziile sale, tocmai pentru că nu cunoaștem toate elementele.

Ce putem să facem astăzi, cu această energie și acest potențial? Să-l direcționăm către un vis al nostru, să-l punem în slujba unui proiect la care să lucrăm astăzi, la care fie îi punem bazele, fie îi aducem unele modificări care îi sunt necesare.

Este foarte important însă, să ne definim clar opțiunile și direcția, pentru că cu cât avem intenția mai clară, cu atât ne vom îndrepta mai clar către rezultat. De asemenea, această clarificare ne ajută să trecem peste provocarea zilei de astăzi, care ne poate aduce multă confuzie, care ne poate face să ne simțim copleșiți. Să nu uităm că mai este și mâine o zi, iar ceea ce nu se leagă astăzi, mâine se poate rezolva. Important este modul în care noi trecem peste aceste obstacole care, de fapt, sunt niște iluzii.

De asemenea, roșul de astăzi ne împinge să ne exprimăm, mai ales în modul indirect, acel mod prin care creăm efectiv, așa că ar fi bine să ne concentrăm pe creație și pe materializarea ei.

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale. Detalii aici: 
https://www.facebook.com/events/341543356602244/

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu