marți, 9 octombrie 2018

9.10.2018


Dacă îi dăm voie să se manifeste, energia vindecătoare realizează astăzi o punte între minte și Suflet, punându-le în armonie și învățându-le să lucreze împreună.

Beneficiem de vibrația lui trei care ne ajută să ne păstrăm partea pozitivă a minții noastre, care aduce bucurie și optimism la nivelul mentalului, ceea ce îl face să fie mult mai deschis, influențând astfel și organismul să elibereze mai mulți hormoni care să ne dea o stare de bine.

Într-o astfel de stare putem colabora mult mai bine cu mentalul nostru, el fiind astfel mult mai deschis la a primi informațiile pe care i le dăm și la a fi programat și, cum el nu face diferența dintre realitate și imaginație, atunci este o zi potrivită pentru a ne crea imagini pozitive care să ne ajute să schimbăm astfel tiparele negative pe care le avem.

Să facem cât mai multe exerciții de vizualizare pozitivă, însă ar fi indicat să ne concentrăm pe câteva teme, poate chiar complementare, pentru că dacă sărim de la una la alta nu reușim să fixăm o imagine pentru un timp suficient de mult pentru a putea determina o schimbare în bine. S-ar putea, ca în această stare de meditație în care vizualizăm lucruri frumoase să înțelegem de unde ne vin anumite blocaje, să înțelegem ce efecte au avut acest blocaje în viața noastră și cum ne-au influențat comportamentul.

Și, dacă reușim să facem acest lucru, vom accesa mai mult intuiția noastră, primind astfel mesaje mult mai profunde care să ne ajute să evoluăm și să trecem mult mai ușor peste provocarea zilei de astăzi și care ne dă senzația că viața noastră este misterioasă și greu de înțeles.

Să evităm minciuna astăzi, dar mai ales să evităm minciuna față de noi înșine, pentru că a vizualiza lucrurile într-un mod pozitiv înseamnă ceva, iar a ne minți că lucrurile sunt în regulă în viața noastră, în condițiile în care nu sunt și să trăim cu acea iluzie care nu se verifică în realitate, este altceva, mai ales că, în interiorul nostru știm că acea iluzie este o minciună, numai că nu vrem să o conștientizăm de teamă că ne trezește la realitate.

Avem galben pe nivelul doi, așa că ne punem în mișcare, atât fizică cât și energetică, adică mai pe românește să trecem peste lene și să căutăm să amânăm amânarea. 😀

De asemenea, să evităm să judecăm astăzi religia, oricare ar fi ea și pe slujitorii ei.

Iar cei care sunt supărați pe Dumnezeu, poate caută să stea de vorbă cu El. Cu siguranță îi va ajuta să se elibereze emoțional de o izolare pe care singuri și-au creat-o.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu