vineri, 19 octombrie 2018

19.10.2018


La prima vedere, ziua de astăzi poate părea o banală zi de vineri, în care așteptăm week-end-ul și să mai uităm astfel, timp de două zile, de multitudinea de probleme (a se citi provocări) pe care le avem și care, afurisitele nu ne mai dau pace și, în plus, au și prostul obicei să se îngrămădească tocmai la noi, de parcă alții n-ar mai fi.

Cum spuneam, la prima vedere, pentru că, în realitate, așa neînsemnată cum pare, ziua de astăzi, prin configurația pe care ne-o aduce, ne pune față în față cu o serie de provocări (a nu se citi probleme) la care este foarte important modul în care răspundem.

Pe de o parte este provocarea roșului de pe centrul mandalei, care vine să ne aducă multă vitalitate, numai că această vitalitate este nevoie să fie consumată, această energie creatoare cere să fie pusă la treabă și transformată în lucruri concrete, iar atunci când nu este modelată ea caută cumva să se manifeste și de aceea ne dă tot felul de stări de agitație interioară.

De ce nu creăm? Oho, lista este lungă și generoasă, fiecare putând alege de aici: lipsă de iubire de Sine (mai puțin probabil deoarece toți ne iubim maxim pe noi înșine, facem lucruri pentru noi, ne știm clar valoarea și potențialul și ne dăm voie să primim o grămadă de lucruri bune pentru noi 😀😀😀 - am vorbit aici de varianța ideală); comoditate, care tot din iubirea de Sine, mai bine zis lipsa ei, derivă (dar cum spunea mai sus că noi, în principiu ne iubim pe noi înșine, în concluzie nici asta nu se aplică); frică de succes, de schimbare și de faptul că s-ar putea să ne fie mai bine (culmea, tot din iubirea de Sine deriva și asta și cum noi avem iubire de Sine, nici asta nu se aplică) și o mulțime de alte cauze care, culmea tot din iubirea de Sine derivă.

În concluzie, nu avem o cauză concretă sau cel puțin nu vrem să o vedem, pentru că dacă am schimba puțin foaia și am da EGO-ul mai încet am vedea, că în realitate, nu ne iubim pe noi înșine, că nu ne dăm voie să creăm, să nu ne dăm voie să merităm.

Nu întâmplător roșul creației de astăzi vin într-o zi a cărei provocare este pe zece (1+9), care înseamnă ”totul sau nimic”, putând alege cu succes nimicul și să considerăm astfel că am făcut alegerea cea mai bună.

Vibrația zilei de astăzi este patru, care ne cheamă la neutralitate, la înțelepciune, așa că ar fi un bun moment să începem să vedem, din toate punctele de vedere, ce anume ne blochează în manifestarea creatorului din noi, căutând să înțelegem și ce anume din interiorul nostru ne blochează. Este momentul să fim cinstiți cu noi, să nu ne mai mințim și să ne mai creăm realități paralele, care nu au legătură cu adevărul.

Și, pentru că astăzi avem comunicarea indirectă pe nivelul doi, care ne predispune la scris, ar fi bine să ne luăm o agendă și un pix și să începem să ne scriem proiectele, pentru că de mâine încolo, timp de nouă zile, Universul ne va oferi sprijinul său, cu condiția să cerem și să știm cum să cerem, dar și să demonstrăm că facem ceva, nu doar ne pierdem în idei.

Spor să avem! Și să nu uităm, că numai de noi depinde!

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale. Detalii aici: 
https://www.facebook.com/events/341543356602244/

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu