duminică, 28 octombrie 2018

28.10.2018


Dintre cele nouă zile ale perioadei speciale, astăzi a venit ziua energiei vindecătoare să se exprime, să vină să-și aducă aportul la vindecarea noastră, pentru a ne putea realiza misiunea.

Astăzi, provocarea zilei este aceeași cu cea a lunii, deci încărcătura energetică este mult mai mare. De aceea, pentru astăzi, energie vindecătoare pe care Universul ne-o trimite ne poate părea mult mai dură, pentru că ea vine cu o forță mult mai mare. 

Bineînțeles, chiar dacă are o forță mult mai mare, ea nu poate acționa dacă noi nu îi dăm voie, pentru că nu ne încalcă liberul arbitru, numai că dacă noi îi opunem rezistență s-ar putea să ni se pară că ne agasează, s-ar putea să ne creeze disconfort.

De fapt, ea vine să ne ajute să vindecăm acele lucruri din noi care ne fac să fim la alt nivel, mult mai jos, decât nivelul l care merităm să fim, deoarece avem multe frici interioare care ne blochează și care nu ne dau voie să strălucim, care nu ne dau voie să ne manifestăm forța pe care o avem, la adevărata ei capacitate. 

De ce ni se poate părea că ne agasează această energie vindecătoare? Pentru că fricile pe care le avem nu sunt de câteva zile sau de câteva săptămâni, sunt de mulți ani, chiar de multe vieți și, chiar dacă sunt precum ciupercile crescute ca excrescențe pe copaci, noi le considerăm că au devenit parte din noi și nu ni se pare așa de normal să renunțăm la ele.

Poate nu vom reuși să le eliminăm pe toate, dar dacă am lucrat cu noi în ultimii ani și am început să ne cunoaștem cât de cât, atunci este momentul să începem să ne eliberăm de aceste ”ciuperci” care nu fac altceva decât să ne blocheze evoluția și să ne țină într-o stare care nu ne este de folos. 

Să ne dăm voie, așadar, să fim vindecați, să ne dăm voie să ne manifestăm curajul la nivelul întregului potențial pe care îl avem, chiar dacă până acum nu am mai făcut-o și s-ar putea să ne sperie. Nicio problemă, începem treptat, dar să începem.

Ne-ar prinde bine și puțină mișcare astăzi, mai ales prin natură.

De asemenea, ne-ar prinde bine să și scriem puțin, mai ales despre trăirile pe care le avem și pe care nu putem să le exprimăm verbal, în totalitate sau nu putem să le exprimăm în fața celorlalți. Ne ajută foarte mult acest lucru, mai ales la identificarea fricilor care ne țin pe loc.

Să ne dăm voie să facem lucruri pe placul Sufletului nostru.

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale. Detalii aici: 
https://www.facebook.com/events/341543356602244/

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu