luni, 15 octombrie 2018

15.10.2018


Continuăm vindecarea începută ieri, numai că de data aceasta o realizăm la nivelul Sufletului nostru, la nivelul emoțiilor și sentimentelor, având astăzi posibilitatea să îndepărtăm tot ceea ce avem negativ acolo, tot ceea ce ne blochează și nu da voie Sufletului nostru să strălucească, să se manifeste, să-și manifeste capacitatea de iubire, precum și capacitatea creativă.

Așa că dacă astăzi identificăm sau conștientizăm anumite blocaje care se găsesc la nivelul Sufletului nostru, este momentul să nu ne mai facem că nu le vedem și să acționăm concret pentru îndepărtarea lor, pentru dizolvarea. Să zicem că astăzi dăm cu aspiratorul prin Sufletul nostru, dar o facem cu simț de răspundere prin toate colțurile și zonele întunecate. 

Cu cât facem mai eficient acest lucru, cu atât astăzi reușim să ne păstrăm mai bine echilibrul și să depășim sentimentul de confuzie. Vom da, astfel, mai multă putere Sufletului nostru ceea ce ne va ajuta să ne simțim mult mai puternici și nu ne vom mai simți copleșiți de ceea ce se întâmplă în viața noastră. Vom avea astfel puterea să luăm lucrurile așa cum vin, cu încredere și speranță că Universul este alături de noi și ne sprijină. De fapt, ceea ce Universul așteaptă de la noi este să trecem peste iluzie și să intrăm în profunzimea problemei pentru a-i găsi rezolvarea. 

Suntem într-o zi de vibrație nouă care ne permite, atâta timp cât ne-am curățat Sufletul, să vedem lucrurile dincolo de realitatea din fața noastră, dincolo de ceea ce percepem cu ochiul liber. Ne permite să înțelegem latura subtilă a ceea ce ni se întâmplă, să înțelegem de ce anume se întâmplă, dar mai ales ceea ce avem de învățat de aici. 

Curățându-ne și vindecându-ne Sufletul, reușim, în final, să dăm la o parte toate iluziile care ne apar și care provin de la EGO-ul nostru, de la fricile pe care le are și pe care ni le induce, reușind astfel să dăm suficientă putere Sufletului pentru a se ridica deasupra mentalului.

Să fim atenți și să ieșim repede din scenariile mentale, pentru că pornesc de la lucruri mărunte și, încet, încet caută să ne acapareze total.

Să ne dăm voie să strălucim astăzi, pentru că atunci când Sufletul nostru este curat și întreg el are capacitatea de a străluci și atunci putem face lucruri frumoase.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu