sâmbătă, 20 octombrie 2018

20.10.2018


A început și ultima perioadă specială din an, o perioadă de nouă zile în care Universul merge alături de noi și caută să ne ofere mai multe conștientizări, dar și mai profunde. Tot ceea ce se întâmplă în această perioadă are efect pe termen lung, de aceea este necesar să fim mult mai atenți deoarece putem trece cu ușurință pe lângă oportunități mari care ni se deschid și pe care să nu le vedem.

Nu întâmplător această perioadă începe cu manifestarea iubirii în prim-plan, pentru că aici este fundația la tot ceea ce facem în viața noastră. Să ne dăm voie să simțim această conexiune cu Sufletul nostru, cu energia iubirii, să ne dăm voie să primim, din partea Universului, darurile pe care le revarsă în calea noastră și pe care este nevoie doar să le observăm și să le primim.

Avem provocarea lui doi astăzi, iar această provocare vine să ne testeze, apropo de iubirea de pe centrul mandalei, cât de mult ne lăsăm pe noi pentru alții, cât de repede renunțăm la visurile noastre și aderăm la ale altora, dintr-o închipuire prostească a faptului că ceea ce facem noi este mai puțin valoros, iar ceea ce fac alții ne poate aduce mai multe avantaje. Nu înseamnă că, de astăzi încolo nu-i mai ajutăm pe ceilalți, nu mai lucrăm și la planurile lor, dar ale noastre este nevoie să devină prioritare, pentru că acolo ne definim pe noi înșine, acolo suntem noi cu adevărat și acolo ne exprimăm creativitatea. Este momentul parteneriatului pe baze egale, indiferent în ce domeniu este acest parteneriat.

De asemenea, provocarea de astăzi are legătură și cu mintea negativă și cu modul în care noi ne raportăm la ea, cât de mult o lăsăm să ne conducă viața, cât de mult ne subordonăm ei. 

Pe de altă parte, vibrația zilei ne cheamă la manifestarea echilibrului, la identificarea și remedierea dezechilibrelor din viața noastră tocmai pentru a trăi o viața împlinită din toate punctele de vedere. Bineînțeles aici intră iubirea de Sine și cât de mult ne dăm noi voie să o manifestăm, cât de mult ne dăm voie să fim în echilibru.

Și, pentru că vibrația zilei este și numărul învățătorului, iar pe nivelul doi avem turcoaz, este o zi foarte bună pentru a-i învăța pe alții, pentru a le transmite cunoștințe.

Haideți să manifestăm această perioadă specială într-un mod care să ne aducă mai multă valoare, să ne raportăm la Univers prin prisma dorințelor noastre, a ceea ce ne dorim, a ceea ce vrem să facem și să învățăm să cerem. Cum spuneam și ieri, să ne scriem planurile pe hârtie și să ne concentrăm pe ele, să le vizualizăm, în fiecare zi, iar când deznădejdea ne cuprinde să le vizualizăm mai puternic atunci, iar ”cel mai rău lucru” care ni se poate întâmpla este să se realizeze. 😀😀😀

De noi depinde!

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale. Detalii aici: 
https://www.facebook.com/events/341543356602244/

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu