vineri, 12 octombrie 2018

12.10.2018


Ce anume ne enervează la viața noastră? Ce anume nu ne place și, din această cauză, avem permanent stări de nervozitate și neliniște? Cât de mult curaj avem să recunoaștem acest lucru sau pur și simplu căutăm să ascunde acest lucru prin alte și alte stări, fugind de realitate.

Care este relația noastră cu energia sexuală și cât de mult am dorit să învățăm despre ea? Cât de mult am căutat să o cunoaștem? Cât de mult am căutat să o folosim pentru creșterea noastră? Cât de mult am căutat să o transmutăm în energie care să ne folosească proiectelor noastre?

Vibrația zilei de astăzi ne cheamă la meditația, la introspecție, mai ales că este ultima zi cu mov pe centru din ciclul de trei trei luni care a început pe data de 6 iulie, pentru că pe data de 26 octombrie va începe un alt ciclul, cu alte provocări. 

Întrebările de mai sus sunt strâns legate între ele, mai ales că ne afectează în mod direct, chiar dacă, de multe ori alegem să băgăm capul în nisip, refuzând astfel să le confruntăm, alegând astfel să le evităm, dar în niciun caz nu vom scăpa de ele în acest fel.

Astăzi am întrebat pe cineva, în cadrul unei ședințe de interpretare a mandalelor, de relația pe care o are cu sexualitate, la care răspunsul a fost unul cât se poate de haios - ”am doi copii” și prin acest lucru a concluzionat totul și, în niciun caz nu era la șaizeci de ani. 

Toată această energie pe care nu o gestionăm, pe care nu o coordonăm, o lăsăm, de fapt, să ne coordoneze ea pe noi și, în niciun caz nu o va face într-un mod plăcut nouă. Stările de nervozitate, de agitație sunt un indicator al prezenței unei energii sexuale care nu a fost rezolvată și care, acum își face de cap prin sistemul nostru energetic, bulversându-ne toate meridianele și punctele energetice sau, mai rău, somatizând probleme în zona organelor genitale.

Să ne dăm voie să ne armonizăm cu această energie sexuală, să ne dăm voie să o cunoaștem, să o explorăm, să nu o mai considerăm o ispită care caută să ne ducă în flăcările iadului. Am venit aici, în viața aceasta să cunoaștem lucruri, să învățăm despre ele, nu să fugim de ele sau să ne ascundem de ele.

Totodată, refuzul nostru de a înțelege și lucra cu energia sexuală este și un refuz de a manifesta energia creației, de a crea efectiv, ceea ce ne ține departe de rolul nostru de creator, iar asupra acestui aspect ar fi bine să medităm astăzi, asupra modului în care ni-l asumăm sau ni-l refuzăm.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu