joi, 11 octombrie 2018

11.10.2018


Zilele în care experimentăm tot felul de provocări sunt enervante rău de tot. Una două o provocare, de parcă nu iau vacanță niciodată. 😀

Continuând ideea glumei de mai sus, astăzi avem provocarea lui unsprezece, pentru că oricât de fain este acest unsprezece atunci când este ca vibrație a zilei, cu atât ni se pare mai ciudat atunci când este în poziția de provocare care ne scoate la suprafață tot felul de lecții neînvățate și pe care le avem de învățat acum ... sau mai târziu. Numai că dacă nu alegem să le învățăm proactiv, atunci o să le învățăm reactiv, pe repede înainte.

Provocarea lui unsprezece de astăzi vine la pachet cu cele două romburi de verde între care se găsește unul de roșu și care ne aduc, în prima plan restanțele pe care le avem la capitolul iubire de Sine. Din acest punct de vedere este posibil ca astăzi să ni se pară că nu stăpânim viața noastră și ne simțim confuzi din această cauză.

Și este normal, într-un fel, să avem astfel de trăiri atâta timp cât noi nu ne-am definit modul în care vrem să arate viața noastră, în care nu ne-am decis ce vrem să facem și lăsăm, tot timpul, pe alții să aleagă în locul nostru, să fie ei decidenții, atâta timp cât nu învățăm să cerem din partea Universului și nu ne asumăm rolul de cocreatori. Care sunt obiectivele noastre pe termen lung, sau nu avem așa ceva? Care este linia pe care vrem să ne dezvoltăm sau încă o mai căutăm? Ce anume ne-am propus să experimentăm în viața aceasta sau nici nu știam că putem să facem acest lucru? La ce tipare și obiceiuri negative ne-am propus să lucrăm sau nici nu știam că le avem? Și lista de întrebări poate continua.

Avem astăzi, pornind dinspre centru spre exterior, patru culori cu patru funcții diferite și care formează trei tipare. Din toate acesta putem alege ce anume vrem să experimentăm astăzi, cât de creativi vrem să fim, cât de mult vrem să ne mișcăm, ce anume vrem să învățăm, cu condiția să alegem. 

Așa că mesajul de astăzi al mandalei, dacă ar fi să trag o concluzie, este ALEGEREA, pentru că avem de unde să alegem, pentru că este necesar să alegem și pentru anu ne mai plânge că, întotdeauna, aleg alții pentru noi. Numai așa putem să mergem pe drumul nostru și să ne iubim mai mult.

Și, dacă tot este o zi de vibrație cinci, să dăm exemplu și altora prin alegerile pe care le facem și să-i ajutăm să conștientizeze importanța alegerilor pe care le fac.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu