marți, 30 octombrie 2018

30.10.2018


Cum spuneam și în mandala de ieri, iubirea de Sine va fi provocarea noastră pentru perioada următoare și, vrem-nu vrem, va căuta să ne scoată din tiparele în care am intrat și în care am fugit de ea. 

De fapt, ea nu caută să ne pedepsească pentru faptul că am neglija-o, ci va caută să revină ca parte firească din noi, ceva ce noi am pierdut și acum este timpul să o primim înapoi.

Manifestarea comunicării indirecte, de pe centrul mandalei de astăzi, este parte a iubirii de Sine, pentru că, de cele mai multe ori, considerăm această formă de comunicare ca ceva ce poate fi practicat doar ca hobby, ceva spre care să ne îndreptăm atenția doar atunci când chiar avem mult timp la dispoziție și, chiar dacă momentele petrecute cu acest ”hobby” al nostru sunt foarte plăcute, ceva din noi ne face să nu extindem aceste momente, să nu le transformăm într-un job permanent, fiind nevoiți să ne întorceam iar către ”scârbiciul” care să ne aducă bani.

Formele de manifestare ale comunicării indirecte le-am tot spus, de-a lungul anilor. Rămâne însă să înțelegem de ce anume nu ne dăm voie să le valorificăm, de ce anume nu vrem să devină parte a vieții noastre zilnice, iar aici răspunsul stă numai în iubirea de Sine, în modul în care ne dăm voie să ne facem viața mai frumoasă, în modul în care să ne bucurăm de ea și de surprizele pe care ni le aduce în fiecare zi.

Nu este nevoie să așteptăm să ieșim la pensie pentru a începe să facem ceea ce ne place, pentru că motivele pe care invocăm sunt, de cele mai multe ori, puerile și, dacă ne-am asculta și noi cu atenție, am râde de noi înșine.

Așa că dacă nouă ne place să scriem, să croșetăm, să tricotăm, să pictăm, să desenăm, să sculptăm, să interpretăm roluri, să fotografiem, să facem grafică pe calculator, să începem să le facem de acum, nu peste 20-30 de ani când credem noi că o să fim mai liberi, pentru că acum suntem ocupați să facem bani. Iar dacă ne dorim o bătrânețe liniștită, putem să contribuim la câte fonduri de pensii dorim, pentru că da, poate financiar suntem acoperiți și liniștiți, dar sufletește, nu și acest lucru ne va mâhni și mai mult.

Așadar, să ne întoarcem către Sufletul nostru astăzi. Da, către acel ”enervant” simpatic din interiorul nostru care are tendința să se îndrăgostească și care, mai rău, are și tupeul să ne spună că ceea ce facem acum nu ne aduce bucurie și că acel lucru pe care îl facem, din când în când, în timpul nostru liber, este ceea ce aduce împlinire. Și, dacă i-am da voie Sufletului nostru să ne ghideze, vom găsi și modalitatea care ceea ce ne place să ne aducă și bani și atunci nu vom mai pleca dimineața la ”scârbici”, ci la ”bucuria Sufletului”, la ”pasiune”. 

Pare un vis frumos, nu? Ce facem mai departe cu el? Îl băgăm la cutie, de teamă ca nu cumva să se împlinească sau mergem să-l materializăm?

Ca întotdeauna, de noi depinde ... ne nimeni altcineva.

Să fiți iubiți ... și creativi ... și fericiți!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu