vineri, 26 octombrie 2018

26.10.2018

Începem o nouă perioadă în evoluția noastră care ne va aduce noi lecții. Începem cea de a patra perioadă specială din an și care va continua până în martie anul viitor.

Numerologic, vibrația zilei de astăzi este unsprezece sau doi, de aceea Universul ne dă posibilitatea să alegem unde vrem să ne poziționăm și cât de mult dorim să ne asumăm, pentru că chiar dacă unsprezece sună bine, fiind cel mai mare dintre numerele din Numerologia Kundalini, nu oricine îl și poate manifesta, deoarece înseamnă să urcăm în ”turnul de control” al vieții nostre, înseamnă să ne asumăm să privim și să înțelegem lucrurile de sus, ceea ce ne permite să fim la un alt nivel și să facem lucrurile potrivit acelui nivel, ceea ce înseamnă că nu mai putem coborî atunci când vrem noi, pentru că provocările ne vin pe nivelul la care am urcat. 

Este nevoie de o doză mare de curaj, curajul fiind provocarea zilei de astăzi, ca să urcăm în unsprezece și să ne asumăm acel loc, dar și recompensele sunt pe măsură. Până la urmă, la ce anume din viața noastră nu vrem să renunțăm? Ce tipare nu vrem să dăm la o parte și să ne ridicăm? De ce ne este teamă să creștem și alegem un drum liniar care ni se pare nouă mult mai previzibil (doar ni se pare) decât cel pe care Universul ni-l deschide în fața noastră?

Universul, în înțelepciunea Sa, știe că nu toți sunt pregătiți pentru a urca și sta acolo, sus, cu provocările specifice acelui nivel, de aceea, cea de a doua opțiune pentru astăzi este vibrația lui doi, ceea ce ne aduce o conexiune mult mai puternică cu Sufletul nostru, ajutându-ne să lucrăm mult mai bine cu el pentru evoluția noastră. Nici nu putem urca în unsprezece dacă nu ne cunoaștem legătura cu Sufletul nostru și nu știm să lucrăm cu el. Așa că, pentru perioada care urmează, dacă ne asumăm acest lucru, vom lucra mai mult cu Sufletul nostru, și-l vom cunoaște mai mult, iar acest lucru ne va permite, atunci când vom fi pregătiți, să urcăm și în unsprezece.

Însă, cel mai important aspect al zilei de astăzi este să ne dăm voie să primim mesajele pe care Universul ni le transmite, să ne dăm voie să primim energiile și frecvențele de care avem nevoie, tocmai pentru a vindeca acele dezechilibre pe care le avem și care ne împiedică să evoluăm.

Să nu uităm, că de noi depinde!

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale. Detalii aici: 
https://www.facebook.com/events/341543356602244/

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu