duminică, 14 octombrie 2018

14.10.2018


Astăzi vindecăm acele aspecte ale noastre care sunt dezechilibrate și care, de-a lungul timpului, au perpetuat dezechilibrul în viața noastră.

Suntem într-o zi de vibrație opt, ceea ce ne aduce curajul necesar pentru a începe să lucrăm la aspectele dezechilibrate din viața noastră, pentru a începe să le vindecăm, pentru că, de multe ori fugim de aceste lucruri tocmai din cauză că nu ne credem suficienți de puternici pentru a face față schimbărilor pe care le presupune o astfel de decizie.

În primul rând este nevoie de curaj pentru a accepta că avem dezechilibre în viața noastră și că aceste dezechilibre ne blochează viața, mai ales că vorbim de lucruri din interior și nu din exterior, cum avem tendința să credem. Este nevoie de multă iubire de Sine pentru a accepta că viața noastră este dezechilibrată, că este nevoie să o aducem la locul ei de echilibru, iar acest lucru se va vedea astăzi, prin deciziile pe care luăm.

Și, pentru că era nevoie să avem și un obstacol peste care să trecem astăzi, avem de fapt două. În primă fază avem comoditatea, cea care ne ține acolo închiși în țarcul nostru de confort și pe care o putem depăși prin mișcare, în primul rând fizică iar în al doilea rând energetică, reușind astfel să punem lucrurile în mișcare. 

Al doilea obstacol îl reprezintă minciuna, mai ales cea pe care ne-o spunem nouă, cea prin care ne creăm realități paralele, scenarii care ne împiedică să vedem realitatea așa cum este ea și care ne fabrică alta paralelă. Este posibil ca, în această realitate, lucrurile să fie perfecte pentru noi, dar total diferite față de adevăr, ca în cazul Împăratului cu haine noi.

Să avem curajul să vedem lucrurile așa cum sunt, să avem curajul să luăm deciziile necesare readucerii echilibrului în viața noastră, chiar dacă vom avea impresia că vom supăra anumite persoane pentru că, atunci când fericirea unei persoane se bazează pe nefericirea alteia, aceea nu mai este fericire. La urma urmei Universul ne trimite o mulțime de mesaje să facem ceva, dar nu va putea să facă în locul nostru.

Să fim atenți la mental astăzi, la scenariile pe care le creează, dar și la cât de vorbăreți suntem pentru a evita să-i plictisim pe ceilalți.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu