marți, 23 octombrie 2018

23.10.2018


Iubirea ne ajută astăzi să spunem lucrurilor pe nume, să comunicăm acele lucruri pe care le avem de spus, fie verbal, fie în scris. Ne dă curajul necesar pentru a ne comunica opiniile, pentru a ne spune punctul de vedere.

Vibrația zilei este opt, ceea ce ne aduce și mai mult curaj, mai multă îndrăzneală. Este un bun moment să spunem ceea ce avem de spus, să nu mai ținem în noi, crezând că astfel nu îi supărăm pe cei de lângă noi, pentru ca în final să ne frustrăm pe noi înșine.

Toate cuvintele pe care nu le spunem rămân stocate, energetic, în zona gâtului, așa că dacă am spune ceea ce dorim să spunem am face un mare bine gâtului nostru, l-am debloca de multe energii stagnante pe care le-am strâns acolo.

Este ziua adevărului, care ne cheamă la punerea lucrurilor în lumina Adevărului Divin, pentru că numai așa putem vedea lucrurile în adevărata lor lumină, numai așa putem separa adevărul de minciună. Este momentul să alegem de care parte ne situăm pentru că, în funcție de această decizie, ne alegem și modul în care interacționăm cu cei din jur.

Este ziua confruntării iluziilor, a renunțării la văluri și la perdelele de fum pe care ni le-am creat în jurul nostru sau pe care alții le-au creat în jurul nostru. Este un bun moment să renunțăm la iluzii, să evităm să ne mai mințim pe noi înșine, fabricându-ne o realitate paralelă care nu are nicio legătură cu ceea ce întâmplă în realitate. Indiferent cât ne este de greu să renunțăm la aceste iluzii, cu cât o facem mai repede cu atât ne va fi mai bine, pentru că, la un moment-dat, Universul nu ne va mai îngădui să facem acest lucru și ne scoate de acolo într-un mod care nu va fi neapărat pe placul nostru. Orice acțiune proactivă este de preferat uneia reactive.

Provocarea zilei este cinci, ceea ce ne cheamă la mișcare fizică, la găsirea echilibrului în viață, dar și la a manifesta învățătorul din noi, așa că astăzi este o zi tocmai bună să facem acest lucru, să îi învățăm pe ceilalți, să le dăm din cunoașterea noastră.

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale. Detalii aici: 
https://www.facebook.com/events/341543356602244/

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu