joi, 4 octombrie 2018

4.10.2018

Astăzi, în prim-plan, chiar dacă nu este pe centrul mandalei, este mintea noastră, deoarece astăzi rozul de pe nivelul trei, precum și provocarea zilei de patru ne scot în evidență atât mentalul, cât și modul în care el lucrează.

Provocarea zilei de astăzi, în ceea ce privește mentalul, este modul în care reușim să-l ținem concentrat pe ceva, pentru că tendința este să sară de la o idee la alta, de la o stare la alta, fără a se putea focaliza pe ceva anume sau suficient de mult, ceea ce ne poate aduce repede o stare de oboseală, deoarece pentru fiecare activitate pe care o facem avem nevoie de concentrare și armonizare cu activitatea respectivă, iar acest lucru înseamnă consum de energie. Așa că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi astăzi este să ne obiectivăm pentru a rămâne focalizați pe ceea ce facem, chiar dacă ne vine să ne împrăștiem în mai multe direcții.

Vibrația zilei vine și ea să ne ajute să ne punem limite și să evităm astfel împrăștierea noastră în mai multe direcții, ceea ce ar fi contraproductiv. Dacă încă nu am început să să lucrăm la ceva sau dacă până acum nu am făcut decât să ne învârtim printre mai multe activități fără a a avea o finalitate concretă, este momentul să spunem STOP. Fie că folosim o tehnică energetică, fie că folosim vizualizarea, primul lucru pe care este bine să îl facem este să ne consolidăm aura, să o vedem cât mai luminoasă și întreagă. 

Chiar dacă, în goana după timp, avem impresia că acest lucru ne consumă din timpul pe care oricum nu-l găsim, este doar o iluzie, pentru că în momentul în care vom face acest lucru vom observa cum ideile ni se așează și vom vedea lucrurile din altă perspectivă, din alt unghii, ceea ce ne va permite să ne organizăm mult mai bine.

Să evităm stările de nervozitate, dar și scenariile mentale, pentru că astăzi tind să meargă mână în mână și să ne blocheze total. De asemenea, să fim atenți la trăncăneală, pentru că ne consumă energia.

Și dacă tot reușim să ne stabilim limite și să ne refacem aura, atunci vom reuși să dăm și Sufletului nostru un rol mai mare în activitățile noastre de astăzi, iar intuiția noastră va fi mult mai prezenta în viața noastră.

Să nu uităm, că de noi depinde ...


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu