luni, 29 octombrie 2018

29.10.2018


Încheiem această perioadă specială în maniera în care am început-o, adică în energie iubirii, energie care ne îmbie să analizăm perioada aceasta prin care am trecut și să vedem unde mai avem de lucrat la manifestarea iubirii în viața noastră și în relația cu ceilalți. 

De fapt, toată această perioadă care va urma, până în martie anul viitor, se va concentra pe educarea noastră în privința iubirii și a modului în care ne dăm voie să o primim în viața noastră, a modului în care îi dăm voie să ne vindece, să ne educe, să ne aducă echilibru.

Încă o dată, Universul ne cheamă să ne întoarcem privirea către noi înșine, către menirea pe care o avem și respectul pe care este nevoie să ni-l dăm nouă înșine pentru a putea fi ființe plenare, pentru a ne putea manifesta la întregul nostru potențial.

Indiferent de modul în care am fost educați și care a rezonat foarte mult cu ceea ce aveam noi în interiorul nostru, acum este momentul să ne reeducăm, să ne punem pe noi în centrul vieții noastre, pentru a putea da voie Universului să se manifeste prin noi. 

Prin neiubirea de Sine, noi nu facem altceva decât să ne refuzăm darurile la care suntem îndreptățiți, refuzându-ne astfel evoluția și, în final, nici Universul nu se poate manifesta complet prin noi, pentru că toate acele daruri pe care ni le dăduse erau pentru a ne permite nouă să ne dezvoltăm tocmai pentru a evolua pe un alt palier energetic unde aveam o misiunea de îndeplinit.

Universul ne pune la dispoziție ceea ce avem nevoie, atâta timp cât nu încălcăm liberul arbitru al altor persoane, cu condiția să cerem, să vrem, să dorim, iar dacă noi nu o facem pentru că avem o stimă de Sine redusă atunci nu vom beneficia de acel lucru și, în niciun caz, nu este vine Universului.

Să ne facem ordine în intenții astăzi, să aducem la suprafață ceea ce ne dorim cu adevărat, să dăm mai multă valoare Sufletului nostru. Chiar dacă sunt pași mici, este important să-i facem constant pentru că astfel reușim să-i transformăm în obicei, iar obiceiul să devină parte din noi.

Și, pentru că este o zi de vibrație cinci, să cautăm să aducem echilibrul în viața noastră, să căutăm să facem pace cu aspectele dezechilibrate ale vieții nostre și vom vedea că multe lucruri încep să se schimbe, reușind astfel să îndepărtăm și confuzia din viața noastră.

Și, pentru că avem comunicarea pe nivelul doi, poate îi vom învăța și pe ceilalți cum este cu iubirea de Sine și de ce este nevoie ca fiecare dintre noi să se valorifice mai mult, pentru că în această lume agitată este nevoie de mai mulți oameni fericiți care să-i învețe și pe ceilalți ce este fericirea, pentru că fericirea, la fel ca și iubirea de Sine se pot învăța.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu