luni, 22 octombrie 2018

22.10.2018


Pentru astăzi avem de gestionat relația cu rugăciunea, cu deschiderea noastră către Divinitate, avem de învățat să cerem și să ne gestionăm puterea noastră pe cuvântul rostit.

Atunci când vrem să realizăm ceva avem nevoie de instrumente cu care să lucrăm, avem nevoie de informații care să ne ajute să luăm deciziile cele mai bune și avem nevoie de oameni care, cu calitățile lor, să lucreze la proiectele noastre. Toate acestea se pot obține cu condiția ca noi să le cerem, pentru că Universul este întotdeauna deschis la cererile noastre, mai ales când acest cereri fac parte dintr-un proiect care ne pune la treabă darurile cu care am venit.

Când cerem, de fapt, lăsăm la o parte orgoliul și dăm voie Universului să se implice, să-și reverse energia și cunoașterea Sa în proiectele noastre. Avem nevoie să vorbim cu Universul pentru că El ne respectă liberul nostru arbitru și, chiar dacă știe cum să facă ceva nu o va face până când noi nu îi cerem ajutorul.

De aceea rugăciunea ne ajută să comunicăm mereu cu Universul, cu Dumnezeu, cu condiția ca noi să o inițiem, să devină o parte a vieții noastre, să devină o normalitate, pentru că atunci când rugăciunea devine o normalitate renunțăm la partea de ritual și ne concentrăm mai mult pe partea de emoție, de comunicare de la nivelul Sufletului, ceea ce contează cu adevărat în acest Univers. 

Atunci când cerem sincer, am înțeles deja de ce este nevoie să cerem și acest lucru a devenit deja partea din noi, am înțeles cum să cerem și cum să utilizăm astfel oportunitățile pe care Universul ni le pune la dispoziție. 

Să mulțumim, așadar Universului pentru toate lucrurile de care avem nevoie, chiar dacă nu le avem încă, pentru că le atragem mult mai ușor folosindu-ne de energia recunoștinței, iar dacă le individualizăm și dăm cât mai multe detalii despre ele, sporim și mai mult șansele să le primim, bineînțeles, dacă ceea ce cerem servește scopului și misiunii noastre. Iar dacă, la sfârșitul cererii noastre, îi dăm voie Universului să ne dea mai mult, folosind expresia ”acestea și mai mari decât acestea” atunci cererea noastră îndeplinește toți parametrii.

Ne-am gândit oare, vreodată, că este posibil ca anumite lucruri să nu le fi primit pentru că noi, din perspectiva Universului, aveam voie la mai mult, dar noi, din neiubire de Sine, nu ne-am dat voie să primim mai mult? Puținul pe care îl ceream noi nu era suficient pentru ceea ce aveam de făcut și prin faptul că nu acceptam, mai mult nu primeam acea masă critică necesară care să ne ajute să ne facem misiunea. De aceea este necesar să ne dăm voie să primim mai mult, pentru că Universul știe cât să ne dea, dacă noi îi dăm voie.

Pentru astăzi, energia creatoare de pe nivelul doi așteaptă să fie modelată și pusă la treabă prin cuvintele noastre, așteaptă să i se dea o direcție și un sens, așteaptă să ne fie de folos. Să ne folosim, așadar, puterea pe cuvânt pe care o primim astăzi pentru a atrage, din Univers, acele energii și frecvențe care să ne ajute în evoluția noastră.

De asemenea, tot prin cuvânt putem ajunge astăzi să ne punem limite constructive, limite care să ne ajute să ne dezvoltăm în interiorul lor, să învățăm să spunem și ”NU”. 

Dar, ca întotdeauna, de noi depinde!

Pentru cei interesați, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, ne vedem la un alt curs on-line de mandale. Detalii aici: 
https://www.facebook.com/events/341543356602244/

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu