marți, 13 noiembrie 2018

13.11.2018


Roșul din centrul mandalei de astăzi ne împinge să ne depășim fricile și să acționăm. 

Ne dă doza necesară de ”nebunie” care să ne ajute să trecem peste obstacolele noastre interioare, peste iluziile de teamă pe care ni le-am creat și care au ajuns să ne influențeze realitatea.

Totodată, ne ajută să luăm o decizie, să trecem peste nehotărârea pe care ne-o aduce provocarea zilei de astăzi.

Însă toate acesta sunt posibile numai dacă ne dăm voie să primim lucruri bune în viața noastră, pentru că provocarea de pe mandală o reprezintă iar iubirea de Sine. 

Oricât de puternică ar fi energia zilei, dacă noi nu îi dăm voie să ne ajute, să dea putere proiectele noastre, atunci nu va face decât să ne creeze o stare de confuzie interioară deoarece ea vine în interiorul nostru și prin faptul că nu o manifestăm, că nu o folosim, rămâne blocată în noi și ne creează stări de agitație și nervozitate.

Așa că, dacă dorim să folosim la maxim energia zilei ar fi bine să ne stabilim prioritățile din viața noastră cărora să le acordăm atenție și timp, iar odată stabilite, să trecem la acțiune pentru că, în acel moment, vom reuși să atragem o seria de energii din Univers care să ne ajute la materializarea lor. 

Este foarte important să știm clar ce ne dorim, deoarece Universul ne-a pus la dispoziție energia, iar noi este nevoie să-i dăm direcția.

Și, pentru că tot avem comunicarea indirectă pe nivelul doi, să ne decidem către care proiecte legate de ea ne concentrăm atenția și ne direcționăm energia. Un prim pas ar fi să începem să le scriem, cât mai detaliat, asemenea unui plan, pe de o parte pentru a le putea conștientiza mai ușor, iar pe de altă parte pentru a le putea urmări evoluția.

Să fim atenți cum gestionăm comunicarea de astăzi, mai ales dacă abordăm și subiecte religioase! Să avem grijă să respectăm religia fiecăruia, dacă dorim ca și a noastră să fie respectată!

De asemenea, să fim atenți cum gestionăm și energia sexuală, să nu o lăsăm să se acumuleze și astfel să creeze stări de nervozitate. Dacă nu există un partener, se poate transmuta și o putem folosi către acele zone care au nevoie de energia noastră. De exemplu, o putem transmuta în iubire pe care să ne-o dăm nouă, că tot avem provocarea cu iubirea de Sine.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu