joi, 29 noiembrie 2018

29.11.2018


Avem astăzi dublă provocare de unsprezece într-o zi în care mandala pulsează de mov, iar vibrația zilei ne cheamă la meditație și introspecție.

Ceea ce avem de înțeles în viața aceasta este că oricât de mult căutăm răspunsurile în afara noastră, oricât de multe întrebări am adresa în exterior, răspunsurile pe care le obținem nu sunt decât o parte din ceea ce avem noi de înțeles, pentru că restul se găsește în noi, în interiorul nostru.

Noi stăm cu noi tot timpul, pe parcursul acestei vieți, așa că noi putem să ne obiectivăm cel mai bine pe noi înșine, iar ziua de astăzi ne cheamă la acest lucru, ne cheamă la a ne observa pe noi cum reacționăm în diferite medii, cum răspundem la stimulii veniți din exterior. 

Este nevoie să facem acest lucru? 
NU, dar atunci să nu ne plângem că suntem cum suntem și nu găsim o soluție la probleme pe care le avem. 
DA, și atunci vom începe, treptat, să ne schimbăm, pentru că atunci atunci știm ce să schimbăm, știm unde să acționăm și nu mai stăm în starea de letargie și așteptare.

Informațiile provenite din exterior ne ajută, însă nu vor fi niciodată complete dacă nu aducem lângă ele observațiile pe care le facem zilnic cu privire la noi înșine. Numai așa putem avea tabloul general de la care să pornim să lucrăm pentru și cu noi pentru a ne putea transforma.

Provocarea lui unsprezece de astăzi ne scoate, în față, tocmai acele probleme pe care le resimțim în legătură cu stăpânirea vieții noastre, având impresia că ne scapă de sub control, dar și cele legate de stăpânirea domeniului fizic, legătura cu banii și bunurile materiale. Dacă ne confruntăm cu astfel de provocări astăzi, să avem curajul să cerem, Universului, soluții la ele, dar să ne și deschidem pentru a le putea primi. Numai așa vom putea face ceva concret și vom putea schimba ceva în viața noastră.

Cele două inele de verde de astăzi vin să ne aducă aminte de iubirea de Sine, de faptul că este nevoie să începem să ne iubim pe noi înșine pentru a vrea  să facem ceva, pentru a vrea să schimbăm ceva la noi. 

De aceea, dincolo de ceea ce am spus aici, cel mai important este efortul individual pe care îl face fiecare atunci când simte că este nevoie să schimbe ceva și cred că așa cum sărim și ajutăm pe alții atunci când este nevoie, așa putem să facem și pentru noi înșine.

Toate aceste schimbări presupun timp ca să se vadă rezultatele, de aceea este bine să ne educăm să avem răbdare. Totodată, vor fi momente când poate coborâm ritmul schimbărilor și, atunci când realizăm acest lucru, să avem compasiune față de noi pentru că, dacă suntem mereu duri cu noi înșine, ne atacăm singuri.

Iubirea de Sine, răbdarea și perseverența să fie aliații noștri pe acest drum.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu