sâmbătă, 17 noiembrie 2018

17.11.2018


Vindecarea și curajul vin la pachet, pentru că, de cele mai multe ori este nevoie de curaj pentru a schimba ceva la noi sau pentru a da voie energiei vindecătoare să ne ”repare”, adică să reechilibreze lucrurile.

Este nevoie de curaj să pornim pe drumul care aduce vindecare, atât nouă cât și celor care vor beneficia de munca noastră vindecătoare, indiferent care ar fi aceasta.

Să ne deschidem în fața acestei energii și să îi dăm voie să ne ajute, să ne reechilibreze, să ne scoată din zona noastră de obișnuință, pentru că numai confort nu poate fi vorba și să ne ducă în acele zone unde ne putem dezvolta, chiar dacă întâlnim provocările de rigoare, dar care, în final nu sunt decât modalități de creșterea a noastră.

Este momentul să lăsăm să iasă la suprafață artistul din noi, să-i dăm voie să se exprime să aducă vindecare prin opera sa. De multe ori nu avem curajul să facem acest lucru pentru că nu ave, încredere în noi, în capacitatea noastră creativă, în harul pe care îl avem, crezând că nu o să putem câștiga suficient din această activitate și atunci, contrar a ceea ce simte Sufletul nostru, ne luăm un job, care care ne aduce niște bani, dar pe care îl urâm în fiecare zi. Și totul pentru că nu am avut curajul să ne valorificăm talentul.

De asemenea, astăzi avem posibilitatea să vindecăm anumite aspecte cu care venim din vieților noastre de pustnic, cu condiția să le identificăm și să dorim să scăpăm de ele.

Rugăciunea vine și ea astăzi să ne aducă mai mult curaj, să ne permită să trecem peste temeri și să ne ajute să ne menținem o atitudine pozitivă referitor la viața noastră.

Totodată, anumite subpersonalități ale noastre pot ieși la suprafață astăzi, căutând să fie vindecate, schimbate anumite tipare pe care le au.

Să fim atenți cu lenea pe care o avem în privința comunicării, cu lucrurile pe care nu avem chef să le spunem, mai ales atunci când este nevoie să le spunem.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu