luni, 19 noiembrie 2018

19.11.2018

Am observat anumite tipare în comportamentul nostru de astăzi? Ceva care se tot repetă de când ne-am trezit, precum și în activitățile noastre curente? Este ceva anume care nu ne place la modul în care ne simțim astăzi? Putem să-l definim concret? 

Mentalul este în mijlocul mandalei de astăzi, iar acest lucru face ca multe din tiparele care se găsesc la nivelul său să iasă astăzi la suprafață. Pe cât de enervante sunt prin starea pe care ne-o creează, pe atât de bine este pentru noi pentru că se manifestă și nu stau ascunse acolo în interior, deoarece numai așa le putem observa, le putem cunoaște mai bine și le putem înlocui cu altele noi.

Ne confruntăm cu tipare vechi, din trecut? Nicio problemă, pentru că înseamnă că a venit momentul să lucrăm asupra lor, să scăpăm definitiv de ele.

Tot acest mental vine într-o zi în care avem provocarea lui zece, ceea ce ne cheamă la a ne decide ce vrem să alegem. Pe de o parte, să scăpăm de acest tipare și să mergem mai departe, să evoluăm, sau să rămânem în ele, să le manifestăm la anumite perioade, să începem să experimentăm teama din cauza lor, fără a căuta o modalitate prin care să ne schimbăm. Nu degeaba acestei provocări a lui zece i se mai spune ”totul sau nimic”, putând alege, la fel de bine, totul sau nimicul.

Vibrația zilei ne cheamă la echilibru, la menținerea echilibrului între mentalul de pe centrul mandalei și iubirea de pe celelalte nivele din mandală, pentru că numai astfel putem evolua și numai astfel ne putem realiza misiunea. Realizarea acestui echilibru ne permite să ne manifestăm pe deplin creativitatea, pe care o avem ca tipar pe centrul mandalei și care este mult mai puternică atunci când și Sufletul nostru este puternic.

Rugăciunea ne poate ajuta să calmăm mentalul de astăzi, cu condiția să ne dăm seama că avem un dezechilibru acolo. 😀

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu