duminică, 18 noiembrie 2018

18.11.2018


Ce i-ar place Sufletului nostru să facă astăzi? Cât de des ne adresăm această întrebare? Pentru că dacă Sufletului nostru nu-i place să facem ceva, atunci acel ceva nu va fi realizat la adevăratul nostru potențial, pentru că pur și simplu ”nu punem Suflet” atunci când facem acea activitate.

Nu întâmplător provocarea noastră de astăzi, de pe mandală, este chiar comoditatea, lenea, amânarea, pentru că atunci când Sufletului nostru nu-i place să facă ceva, atunci vom amâna mereu acel ceva. Vorbim aici, în special de acele activități care nu aduc bucurie Sufletului, nu cele pe care nu le facem deoarece mentalul nostru nu este de acord cu ele, cu toate că Sufletul ar dori să le realizăm și atunci se opune.

Așa că, atunci când dorim să facem ceva și nu ne mișcăm deloc să facem acel lucru, să ne interiorizăm puțin și să vedem ce anume de acolo nu ne place, ce anume nu este în concordanță cu Sufletul nostru.

Am învățat că fericirea este o stare și căutăm să o reproducem mai des, dar nu ne gândim la ea ca la un mod de viață, pentru că atunci când ascultăm mai mult de Sufletul nostru, pentru că acolo avem programele divine cu care am venit, atunci tot ceea ce facem ne aduce bucurie, acum sau mai târziu, iar acest lucru poate deveni stilul nostru de viață. 

Avem putere de rugăciune astăzi și chiar ar fi indicat să o folosim, mai ales pentru a ne curăța Sufletul, pentru a îndepărta de pe el toate acele energii care ne parazitează și care caută să ni-l conducă. De asemenea și îmbrățișarea copacilor ne poate ajuta să ne curățăm Sufletul astăzi și să-i redăm strălucirea.

Dacă reușim să ne curățăm Sufletul vom începe să vedem mult mai clar misiunea noastră, ceea ce avem de făcut și scăpăm de senzația de confuzie pe care o avem referitor la viața noastră.

Și, dacă tot reușim să avem o imagine clară a ceea ce avem de făcut, este un bun moment să cerem Universului mijloacele necesare pentru a face, pentru a materializa. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu