joi, 8 noiembrie 2018

8.11.2018


Arhanghelii Mihail și Gabriel ne aduc multă forță astăzi, așa cum este specific arhanghelilor, ajutându-ne să ne depășim fricile, să trecem peste ele și să ajungem astfel la lucrurile frumoase și darurile care se găsesc în spatele acestor frici.

Roșul de pe centrul mandalei ne cheamă la acțiune, la ieșire din letargie și, așa cum aburul fierbinte prin presiunea pe care o avea punea în mișcare roțile locomotivei, așa și presiunea care se pune pe noi ne face să ne mișcăm, să demarăm lucruri.

Numai că presiunea de astăzi este una mult mai blândă, dar fermă, pentru că arhanghelii, prin natura lor, sunt fermi în acțiune și nu le plac tărăgănările, tragerile de timp și amânările specifice oamenilor. 

Ei ne încurajează astăzi să trecem la acțiune, să începem, chiar dacă avem multe temeri deoarece ei sunt lângă noi și ne sprijină. Important este ca noi să începem, pentru că dacă nu facem acest prim pas ei nu pot să-l facă în locul nostru deoarece ne-ar încălca liberul arbitru, iar acest lucru nu fac.

Ne cheamă să trecem peste comoditate, pentru că aceasta nu este decât o iluzie, pentru că dacă acum avem toate condițiile optime pentru a realiza ceva, inclusiv timp liber, iar noi nu o facem pentru că nu avem chef (a se citi nu ne iubim suficient de mult pentru a crede că merităm să ni se întâmple lucruri bune), atunci pierdem trenul și avem de așteptat pe următorul.

Să ne punem proiectele pe hârtie și să chemăm arhanghelii să ne sprijine în realizarea lor, iar dacă îi cunoaștem și știm ce face fiecare, atunci putem să le dăm și sarcini precise.

Avem provocarea lui opt, a curajului, dar astăzi avem de manifestat, în primul rând, un alt fel de curaj, acela de a accepta și lumea spirituală, cea care are multe entități de lumină care ne pot ajuta, printre care și arhanghelii, dar pentru acest lucru este necesar să-i chemăm.

Și, pentru că tot avem comunicarea indirectă pe nivelul doi, să ne lăsăm ghidați de ei și să le dăm voie să comunice prin noi.

De noi depinde cât de mult ne deschidem.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu