joi, 1 noiembrie 2018

1.11.2018


Începem o nouă lună, dar nu orice lună, ci luna lui unsprezece, o lună care ne provoacă, pe de o parte, să ne ridicăm și să ne acceptăm faptul că putem fi mari și să ne dăm voie să privim lucrurile de sus, pentru a le vedea în ansamblu și a înțelege ”the big picture” , cum zic americanii, dar și o lună care ne provoacă să înțelegem legătura pe care o avem cu partea materială a vieții noastre, cu stăpânirea domeniului fizic și cum să trecem peste îngrijorările legate de bani și bunurile materiale.

Continuăm și astăzi atmosfera meditativă de ieri, de introspecție, de reflectare, de reașezare și, dacă ne dăm să primim informații, vom avea intuiții care ne pot ajuta să ne eliberăm de multe din problemele pe care le avem, de fapt, să ieșim din iluzia lor și să le vedem în lumina adevărului.

Nu întâmplător vibrația zilei de astăzi este chiar cinci, ceea ce ne cheamă la echilibru, iar dacă ne lăsăm intuiția liberă vom înțelege și ce anume avem de făcut pentru a ne manifesta acest echilibru în viața noastră, mai ales că, prin provocarea lunii, va fi nevoie să realizăm echilibrul interior între lumea fizică și cea spirituală. 

Suntem într-o zi de unu, deci provocarea zilei este să facem pace între Suflet și minte, să aducem echilibrul între cele două pentru a putea funcționa optim și să punem acest echilibru în slujba evoluției noastre.

Puterea de rugăciune de astăzi ne poate ajuta să stăpânim eventualele emoții negative și să prevenim astfel amplificarea lor într-o stare de nervozitate.


Și, pentru că tot suntem la începutul lunii, poate ar fi interesant să ne facem un plan despre ceea ce vrem să facem luna aceasta, despre ce anume am dori să cunoaștem și cum am vrea să ne dezvoltăm. De asemenea, putem cere Universului lucrurile de care avem nevoie, precum și sprijin în realizarea planurilor noastre.

Totodată, putem folosi tot roșul din mandală în interesul nostru, direcționând toată această energie către planurile pe care ni le-am făcut și astfel să le dăm mai multă energie creatoare, ajutându-le să se materializeze.

De noi depinde cum dorim sa fie aceasta lună și cum îi valorificăm energia în folosul nostru.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu