luni, 5 noiembrie 2018

5.11.2018


Avem mentalul în prim-plan astăzi, ceea ce ne provoacă la a învăța lucruri noi, a acumula cunoștințe, a crea obiceiuri noi și a le elimina pe cele vechi.

Avem totodată, posibilitatea să lucrăm la vindecarea mentalului nostru, la aducerea la o frecvență care să ne ajute în evoluția noastră, la vindecarea modului în care gândim. 

Nici nu ne dăm seama dar, de cele mai multe ori, facem lucrurile din reflex pe baza a ceea ce am moștenit ca și tipare sau sau le-am dobândit în viața aceasta, în special în perioada copilăriei. Refuzăm din reflex, fără să ne gândim, lucruri care ne-ar fi fost utile și care ar fi realizat o schimbare în viața noastră. Rulăm mereu, în buclă aceleași forme-gând și ne mirăm de ce nu avem alte rezultate.

În astfel de zile ajungem față în față cu mentalul nostru și îl putem privi mai amănunțit, îl putem vedea cum lucrează, pentru că în astfel de zile va fi tentat să iasă în față mai mult. Totodată, putem observa și modul în care lucrează EGO-ul și spre ce direcții ne duce.

Pe mijlocul mandalei avem tiparul de creativitate care se manifestă și care ne aduce multe idei noi, ajutându-ne astfel să ne exprimăm latura noastră creatoare, să manifestăm Creatorul din noi. Și, pentru că vibrația zilei este nouă, putem primi multe intuiții, mai ales pe partea de creație.

Avem provocarea lui cinci, ceea ce ne poate aduce dezechilibre în ceea ce facem, iar aceste dezechilibre ne pot da stări de anxietate și ne pot bloca manifestarea puterii personale. Mai multă mișcare fizică ne-ar fi de ajutor și ne-ar ajuta să ne și echilibrăm. De asemenea, concentrarea pe Suflet ne poate ajuta să echilibrăm relația mental-Suflet.

În privința echilibrării mentalului, avem rugăciunea care ne oferă și protecție astăzi, și care ne ajută să ne ridicăm vibrația, iar dacă o facem din inimă este și mai puternică. De asemenea, avem și scrisul care ne poate ajuta să punem pe hârtie lucrurile care ne deranjează și care astfel ne ajută să conștientizăm tiparele în care stăm și care ne blochează.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu