duminică, 4 noiembrie 2018

4.11.2018


De multe ori, poate, postările legate de iubirea de Sine sunt enervante, însă enervarea vine tocmai din faptul că ceea ce scrie acolo vine și ne răscolește interiorul și ne provoacă să recunoaștem că fiecare dintre noi are astfel de provocări și că, de cele mai multe ori, suntem conștienți de ele, dar nu întotdeauna vrem să și recunoaștem acest lucru, pentru că altfel am fi nevoiți să lucrăm pentru remedierea lor.

Dar, va veni o vreme când ne vom sătura de toate aceste lucruri și vom spune ”Stop joc! Așa nu se mai poate”, iar din acel moment vom începe să răspundem la toate aceste provocări cu acțiuni concrete care, cu cât vor fi mai enervante cu atât ne vor motiva mai mult să facem ceva pentru noi, să schimbă ceva la felul nostru de a fi și acționa. Va veni o vreme când, turcoazul din mandală ne va cere să vedem adevărul așa cum este el, nu să creăm realități paralele cu care să ne mințim singuri.

Astăzi avem iubirea pe centrul mandalei, avem turcoazul pe nivelul doi și avem și o vibrație a zilei de opt, iar toate acestea ne cheamă la mult curaj în a ne iubi și exprima pe noi înșine  în conformitate cu ceea ce suntem noi, nu raportat la ceea ce alții vor să fim, ne cheamă să dărâmăm realitățile paralele și iluziile și să vedem lucrurile așa cum sunt.

Vorbim de iubirea de Sine, dar acest lucru nu va apărea dintr-o dată, ci treptat, cu condiția să facem acțiuni concrete în această direcție, cu condiția să începem să facem lucrurile care ne plac și care ne aduc bucurie. Așa că, astăzi, este un bun moment pentru a începe. Chiar și cu lucruri mărunte, însemnând un film, o mâncare, o ciocolată, după care este important să menținem aceste acțiuni, pentru ca mai apoi să trecem la lucruri mai mari, pe care, oricât de mult ni le-am dori, nu le putem concretiza în viața noastră dacă nu dăm voie Sufletului să se exprime și să creeze.

Cum ar fi să ne facem programul astăzi în funcție de ceea ce ne place să facem și să-l lăsăm în pace, măcar astăzi, pe ”trebuie”, pe care, să fim cinstiți cu noi înșine, tot noi i-am ridicat statuie și l-am făcut mare, apoi nu am mai știut cum să scăpăm de el din viața noastră.

Cum spuneam și altă dată, Universul premiază oamenii curajoși, iar iubirea de Sine este o formă de curaj, chiar nebunesc uneori. Depinde numai de noi dacă alegem să avem acest curaj sau nu.

Să evităm să pendulăm între o stare sau alta astăzi și să ne concentrăm pe ceva concret, tocmai pentru a ține mintea concentrată pe ceva anume și să evităm să sară precum o maimuță dintr-o parte în alta.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu