joi, 15 noiembrie 2018

15.11.2018

Multe lucruri interesante ni se dezvăluie astăzi, important este să fim atenți și să le dăm importanța cuvenită, să ne lăsăm intuiția deschisă și să dăm curs ideilor pe care le primim.

Este un moment în care Adevărul iese la suprafață, iar lucrurile ascunse încep să ni se arate, dacă vrem să le vedem, bineînțeles și dacă dorim să ieșim din spatele vălurilor pe care ni le-am pus sau ne-au fost puse.

De asemenea, configurația de mov de astăzi vine într-o zi cu provocare pe rugăciune și meditație, așa că vrem-nu vrem suntem chemați la introspecție, lucrul de care fugim adesea tocmai pentru că ne poate aduce răspunsurile pe care, nu întotdeauna, dorim să le și aflăm. Totodată, această configurație vine și într-o zi de vibrație zece, ceea ce ne aduce mult curaj de acțiune, de a ne asuma misiunea și drumul nostru.

Dacă suntem în căutarea unui drum, să ne dăm voie să ne interiorizăm și să lăsăm intuiția să ne aducă informațiile pe care le dorim, pentru că astăzi avem potențial pentru a primi multe informații noi care pot aduce schimbări majore în viața noastră.

”Cuiul lui Pepelea” de astăzi este mentalul nostru care vine să-și arate latura sa mai puțin frumoasă, care vine să manifeste partea dezechilibrată și pe care îl putem liniști și echilibra inițial prin rugăciune și apoi prin meditație. Ar fi bine să evităm să intrăm în tot felul de scenarii negative mentale, să ne certăm în capul nostru cu cine ne aducem aminte și astfel să ne consumăm energia și să nu valorificăm potențialele acestei zile.

Să fim atenți la bucuriile pe care ni le refuzăm astăzi, din diferite motive, care, în final, ascund o lipsă a iubirii de Sine. Să nu uităm că bucuria vieții este dată de micile bucurii de zi cu zi și, chiar dacă par neînsemnate, ele ne influențează starea generală și deciziile pe care le luăm în viață.

Să fim atenți la ceea ce experimentăm în următoarele cinci zile și să rămânem deschiși pentru a putea valorifica oportunitățile!

De noi depinde ...
 
P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu