miercuri, 28 noiembrie 2018

28.11.2018


Curajul de a ne exprima este cel  care caracterizează ziua de astăzi, pentru că avem în centrul mandalei energia comunicării, a exprimării, iar ca provocare avem provocarea lui zece care ne cheamă la scoaterea la suprafață a curajului nostru, la manifestarea lui. 

Fiecare dintre noi își manifestă comunicarea într-o formă sau alta, prin diferite mijloace sau deloc. Tocmai de aceea și apar tot felul de probleme fizice în zona gâtului și a tiroidei.

Dacă an tăcut mult timp sau dacă nu ne-am exprimat creativitatea într-o anumită formă, astăzi suntem provocați să renunțăm la acest tipar cu care am venit și pe care l-am accentuat de-a lungul timpului, crezând că ”așa este mai bine”. Nu știm pentru cine era mai bine pentru că nu este decât o iluzie pe care ne-am creat-o. 

Este momentul să ieșim din letargie, din veșnica amânare și să facem ceva în legătură cu acest aspect, pentru că astăzi lucrurile se vor învârti în jurul comunicării și ne vor scoate la suprafață exact acele aspecte care nu mai pot rămâne ignorate, indiferent că ne place sau nu. 

Poate astăzi ne hotărâm să ne manifestăm, timid, creativitatea și, cu toată învârtirea în jurul cozii, reușim să demarăm, iar cineva din jurul nostru s-ar putea să ne spună că nu este bine ce facem și că lăsăm lucrurile acelea că nu ne aduc niciun beneficiu sau ne hotărâm să spunem lucrurilor pe nume, iar celorlalți nu o să placă ce aud și vor reacționa gălăgios. Toate acestea nu sunt decât testele de început, prin care Universul ne testează să vadă cât de hotărâți suntem să facem ceva, cât de mult curaj avem și dacă suntem dispuși să continuăm sau să renunțăm la primul hop.

Tot ceea ce nu putem spune verbal astăzi, să scriem, pentru a ne elibera de povara lucrurilor nespuse. Să scriem tot, până ce ajungem să ne simțim liniștiți și împăcați cu noi. Numai așa ne putem recâștiga bucuria vieții.

Și, pentru că vibrația zilei este cinci, să fim atenți la echilibru și să căutăm să-l menținem. De asemenea, puțină mișcare fizică ne-ar fi de folos.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu