marți, 20 noiembrie 2018

20.11.2018


Precum cristalele dintr-o geodă, așa se formează și partea centrală a mandalei de astăzi, aducând în prim-plan spiritualitatea, comunicarea și iubirea, și scoțând în evidență legătura puternică care există între cele trei. 

Nu ne putem manifesta partea noastră spirituală atâta timp cât nu acceptăm iubirea, atât față de noi, cât și față de ceilalți, atâta timp cât nu comunicăm și nu dăm mai departe informația.

Cifra trei, care este în spatele iubirii, împreună cu cifra șase care este în spatele comunicării directe, formează cifra nouă care este în spatele violetului din mandală.

Toată această configurație vine astăzi într-o zi de vibrație șase, care vrem-nu vrem ne împinge către introspecție și meditație, către rugăciune și comunicare cu Divinitatea. De asemenea, ea vine într-o zi cu provocare pe doi care ne cheamă să ne întoarcem către noi înșine, către obiectivare, introspecție și autocontrol. 

Este o configurația care ne cheamă să ne ridicăm din ”nămolul” în care am stat până acum și să strălucim acolo unde ne este locul. Provocarea lui doi ne cheamă la a ieși în afară, la a ne afirma, la a nu mai sta ascunși după unii sau alții. Ne cheamă la autodeterminare și la a ne accepta misiunea așa cum este ea, la a avea curajul să ne trăim viața noastră, nu pe a altora, de a ne juca rolul nostru, nu alte rolul care sunt sub valoarea noastră și care nici măcar nu fac parte din misiunea pe care o avem.

Ne cheamă să ne îmbrăcăm, odată pentru totdeauna cu ”haina” iubirii de Sine și să ne dăm voie să o purtăm așa cum se cuvine, la înălțimea prețuirii pe care Universul ne-o poartă. Nu vorbim aici nici de mândrie și nici de falsă smerenie, ci pur și simplu este nevoie să ne acceptăm nivelul la care Universul dorește să fim.

Așa că toate experiențele noastre de astăzi ne vor testa să vadă dacă ne-am acceptat nivelul la care suntem sau continuăm să ne subapreciem și astfel să intrăm sub alții, având falsa impresie că sunt mult mai puternici decât noi. În realitate nu facem decât să fim ca un elefant care se ascunde după o pietricică, crezând că nimeni nu o să-l observe și că dacă se raportează la acea pietricică va putea fi și el considerat mic. Pietricica aceea are și ea rolul ei, așa cum elefantul are și al rolul său. Pietricica mai degrabă și-a asumat rolul.

Să nu ne mirăm dacă vedem că alții nu ne apreciază, pentru că nu sunt decât reflexia a ceea ce noi emitem din interiorul nostru.

Așa că astăzi ar fi indicat să ne scuturăm la propriu și la figurat de vechile ”haine” și să le îmbrăcăm pe cele pe care Universul ni le-a pregătit și să ne aaceptăm locul pe care îl avem.

De noi depinde...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu